Israels befolkning tar makt fra Netanjahu1 min read

Now Reading
Israels befolkning tar makt fra Netanjahu1 min read

Video er fra 3.september 2011 i Tel Aviv og Jerusalem, tatt opp for Jerusalem Post. På samme måte som i Israel håper jeg nordmennene skal våkne opp av sin velstandsdvale og ta makten vekk fra våre velmenende, men ensrettede og likttenkende politikere. Også hos oss må rikspolitikere holdes stramt i ørene, også hos oss er de (naivt) krigerske… Tenke seg til, et lite land som Norge har vært med på å drepe 50 000 borgere (siste tall) av Libya. Tenk at ingen annen løsning ble søkt enn drap. Noe så utrolig uintelligent, en brutal nasjonal egoisme fra tidligere kulturland som Frankrike, England og USA. Dette grovt fornedrende har vi brukt penger på å støtte.
Norges skattepenger har vært med på å bane vei slik at Frankrike kan stjele 30% av landets viktigste ressurs, Libyas olje. Tror noen at de av opprørerne som virkelig bekymret seg over Libyas situasjon, gav dette fra seg frivillig? Tror noen at innbyggerne i Libya kommer til å få det bedre? Jeg tror det ikke. Antagelig delte USA og England resten av oljen, slik at landets befolkning ble dømt til ytterste fattigdom i lang tid fremover. Jeg skammer meg dypt og har mistet (!) resten av min tillit til FN, NATO og våre rikspolitikere. Å beskytte de sivile, het det seg! Vi trenger en folkeavstemmings-lovgivning her til lands, slik at en folkeavstemming må finne sted før en politisk beslutning kan taes.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response