Når drap blir en milepæl3 min read

Now Reading
Når drap blir en milepæl3 min read

De amerikanske myndigheter er iferd med å sette en standard. De dreper, uanmeldt. Rettsvesenets uvurdelige betydning for et pustende samfunnsliv, blir oversett og neglisjert av WhiteHouse, CIA og det amerikanske flyvåpen. Det står å lese at de har drept flere ganger i forsøk på å finne mannen de mener er den mistenkte (toppfoto, se her).

Vi kan regne med at når en drone med sin hellfirerakett blir brukt, dør 10-20 mennesker som måtte befinne seg i nærheten, 70-150 blir alvorlig skadd hvis en menneskemengde er der. USA har i sine mange forsøk på å finne denne mistenkte, drept kanskje 40 mennesker og skadet 400. Antagelig har de utarmet uran i sine stridshoder som forurenser geografien for mange, mange generasjoner fremover. Alt dette på grunnlag av en rettslig uprøvet mistanke.

Sitat nrk.no: «Fordi han ble satt på USAs beryktede drapsliste, gikk faren, en tidligere minister i Jemens regjering, til sak ved en amerikansk domstol med krav om at USA stryker sønnen av dødslista» (her).

Hva slags regime er vi iferd med å få i USA? Hvorfor terroriserer USA den restlige verden med sin våpenteknologi? Norge har også olje. For ingen har sagt at denne type terror stopper i Jemen, Somalia, Libya, Irak, Pakistan og Afghanistan. Vi kan med sikkerhet forvente at de også en vakker dag banker på våre dører og vil jakte massivt på terrorister, som de sier.

Mens det i virkeligheten er helt andre motiv som ligger bak.

Hvorfor vil vi ikke lære?

CIA har manipulert på verste måter i snart 100 år. Alt som smaker av en sosial politikk, bekjemper de med alle midler. De bruker illusjonene som intrument for å få gjennomslag for sine egentlige motiver. Bin Laden’s betydning er skapt av dem, en medieillusjon med bruk av plantede videoopptak. Det påståtte drap av ham, er fortsatt en påstand. Snart blir vi faktisk straffet for ikke å ville tro på deres ord. For anklagen mot den amerikanskfødte Anwar al-Awlaki har vi bare fra de amerikanske myndigheter, bare fordi de antageligvis forventer anklager fra hans familie og kanskje fra de jemenittiske myndigheter. Ellers ville de ikke ha sagt noenting.

Det er første gang jeg ser at drap kan være en milepæl. Obama gjør som hans bakmenn sier. Med et smil og flott klingende retorikk. Når det gjelder politiske mord uten rettergang, kan vi gå utifra at de amerikanske myndigheter lyver. De vil rettferdiggjøre sine mord for å vinne tid. Mens de utfører sine misgjerninger i det godt skjulte under bordet, er situasjonen over den hvite bordduken en helt annen: Her smiler de bredt og imøtekommende, som om de var velmenende og ærlige søndagsskolekristne.

Vi vet at amerikanerne dreper når det finnes noen kan fortelle ting de ikke liker. Det viser det farseaktige rettsak mot Saddam Hussein. Det blir tydeligere og klarere at dette er en stat, verre enn den verste bananrepublikk, men med skarp intelligens, beregning og framsynthet, iskaldt kynisk, et statsapparat instrumentert for bakhold, overfall og drap (store våpenkostnader), mens antall som lever på statlige matkuponger i eget land vokser eksplosivt (siste telling 46 millioner). Ikke glem den brutale forfølgelse av Bradley Manning. Han blir bare holdt oppegående pga av verdensopinionen.

En veldig rar, umoden og ubegripelig pubertetsaktig cowboymentalitet i et mektig statsapparat.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response