Barack Obama’s Afrikastrategi i 20111 min read

Now Reading
Barack Obama’s Afrikastrategi i 20111 min read

Cass Sunstein (sjef for Obamas propagandakontor) og Vermeulen har allerede offentliggjort Obama’s arbeidsmåte: i sin Conspiracy Theories i 2008 (den kan hentes på Social Science Research Networks hjemmesider:

http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1084585 (pdf)).

Der skriver de (sitat side 15), det gjelder de som ikke har tillit til det regjeringen hevder, men velger å tro på konspirasjonsteorier: «we suggest a distinctive tactic for breaking up the hard core of extremists who supply conspiracy theories: cognitive infiltration of extremist groups, whereby government agents or their allies (acting either virtually or in real space, and either openly or anonymously) will undermine the crippled epistemology of those who subscribe to such theories. They do so by planting doubts about the theories and stylized facts that circulate within such groups, thereby introducing beneficial cognitive diversity».

Cyril H.Wecht, tidl. president for the American Academy of Forensic Sciences sier om arbeidet: «the papers proposal that the government employ agents to infiltrate and disrupt groups promoting antigovernment conspiracy an «egregious and dangerously frightening proposition» …»

At Obama nå lar droner med hellfireraketter drepe to amerikanske statsborgere i nattens mulm og mørke i Jemen uten anklage, fengsling, rettergang og dom, er et skritt videre i strategien å kunne gjøre hva han vil, uten bruk av rettsvesenet. Bare en sterk og aktiv opinion kan stoppe ham.

Et av Obamaregjeringens videre skritt er allerede røpet av Gadaffi, som sier at Obama og hans folk vil krig i afrikanske land, krig om ressurser, med bruk av NATO:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4248731.ece

Spørsmålet er om USA (som i Libya, med Norges velsignelse) også fisker i opprør vann i Syria og det har brakt Al-Assad der han er idag:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10030511

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response