Intervju med Syrias viseutenriksminister, Faisal al-Mikdad3 min read

Now Reading
Intervju med Syrias viseutenriksminister, Faisal al-Mikdad3 min read

Hva skjer i Syria akkurat nå?

Obama’s USA finansierer opprørere i Syria. USA vil bestemme utviklingen ikke bare i Libya, Bahrain, Jemen og Egypt, men også i Syria. Men Syria vil ikke akseptere US dominans i sitt landområde. Våpen fra Tyrkia, Libanon og Irak blir smuglet inn i landet for å skape voldelig uro, slik at NATO skal kunne gripe inn der også. Dette er bakgrunnen for uroen i Syria.

Gadaffi ville ikke i løpet av 100 år kunnet drepe så mange som NATO drepte i løpet av noen måneder.

11,55 minutter

Penger som kommer fra til Syria gjennom Tyrkia, Libanon og Jordan finansierer dagens terrorismen i Syria. De betalte opprørere bruker en usedvanlig grov vold, sier al-Mikdad.

RT-Intervju utdrag: http://rt.com/news/syria-religious-extremists-finance-007/

Vi forventet ikke slik bruk av vold:

Sitat: «We did not expect such violence.» The deputy Syrian FM recognizes that mistakes have been made and time lost in reforming the political landscape within the country. «These are realities, we have to accept them,» Faisal al-Mikdad says.

«What we did not expect was that things would develop in such a violent way that contradicts the spirit of the Syrian people,» he confesses, stressing that social media has not been banned in the country despite the apparently negative role it played in the unrest. Faisal al-Mikdad insists that all talk of a conflict of the ruling Alawite minority and the Sunni majority is misleading and aimed at disintegration of the country, as every Syrian citizen, despite his religion or nationality, has the right to occupy any official position.In Syria we have a political system that defends the sovereignty of the country,» he says.

«In Syria we are under such an attack because we say no to the policies of the US in the region, supporting the subjugation of the region to their interests and serving the major interests of Israel,» proclaims the Syrian deputy FM. He believes that NATO has not intervened in Syria because the whole region opposes it, after seeing Gaddafi’s Libya bombed out. «The majority of the UN Security Council is against aggression in Syria, with Russia and China even using their veto right to block a Western resolution designed to slap tougher sanctions on Damascus. If they [the West] manipulate the situation in the Middle East – they will do it everywhere in the world.»

Hvis de (USA/NATO) får lov å manipulere  med Midtøsten, kommer de til å gjøre dette overalt i verden.

Våre egne riksdekkende media har åpenbart fått ordre om å unnlate å rapportere balansert om hva som skjer i Syria. Her til lands har vi latt oss ofre for USA’s manipulasjoner; Ingen har nevnt at USA er såmannen som arbeider med metode, planmessig gjennom instrumentert vold. Type vold tyder på at ekspertene fra Mossad også er tilstede. De har fått med seg, eller presset Libanon, Jordan og Tyrkia til å være med på laget. Ingen har nevnt at USA vil ha makten også over Syria. Det skulle vel ikke være så vanskelig å fått fatt i flere i den syriske regjering til å rapportere hva som egentlig foregår. Kan en Jonas Gahr Støre ha slik makt over våre journalister?

 


About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response