Fisker Yngve Steen og breschnewmetoda1 min read

Now Reading
Fisker Yngve Steen og breschnewmetoda1 min read

Sitat fisker Ynge Steen: «Aldri i livet! Eg gir meg aldri. Eg vil ikkje at sånne breschnewmetoda ska bli gjennomgangstonen i det samfunn vi lever i. Det nekter eg å akseptera».

Dette er ord jeg var glad over å få høre, Yngve Steen. Herlige setninger. Både land og kultur trenger flere som deg. Du som bor i ulendt terreng langs fjordarmene, ytterst på kysten og innover vanskelige dalfører. Du som ikke lar seg herse med, hverken av vær og vind eller maktmennesker. Du som står trygt på egne bein, har egne meninger og tør å stå opp for dem. Du har bitt. Ikke som de mange skyggemenneskene; de som sier det riktige, har på seg de riktige klær, kjører de riktige biler og bor i de riktige hus. Som regel er de er ansatte av staten, er viktige og har god pensjon. Der var nok en av dem som ville plage fisker Yngve Steen uten selv å måtte stå frem i dagslyset. Som valgte å være en av skyggene i breschnewmetoden.

For nettopp de kalde og skyggefulle breschnewmetodene er på vei inn i våre daglige liv og daglige brød. Maktmisbruket har blitt mer og mer omfattende og finmasket. Ikke bare er Norge den siste «kommuniststat» i Europa, drapene på Utøya varsler fullbyrdelsen av den. Det gjør det meget verre, for det «lovede land» er tuftet på svarteste løgn.

Website counter

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response