Fisker Yngve Steen og breschnewmetoda1 min read

Now Reading
Fisker Yngve Steen og breschnewmetoda1 min read

Sitat fisker Ynge Steen: «Aldri i livet! Eg gir meg aldri. Eg vil ikkje at sånne breschnewmetoda ska bli gjennomgangstonen i det samfunn vi lever i. Det nekter eg å akseptera».

Dette er ord jeg var glad over å få høre, Yngve Steen. Herlige setninger. Både land og kultur trenger flere som deg. Du som bor i ulendt terreng langs fjordarmene, ytterst på kysten og innover vanskelige dalfører. Du som ikke lar seg herse med, hverken av vær og vind eller maktmennesker. Du som står trygt på egne bein, har egne meninger og tør å stå opp for dem. Du har bitt. Ikke som de mange skyggemenneskene; de som sier det riktige, har på seg de riktige klær, kjører de riktige biler og bor i de riktige hus. Som regel er de er ansatte av staten, er viktige og har god pensjon. Der var nok en av dem som ville plage fisker Yngve Steen uten selv å måtte stå frem i dagslyset. Som valgte å være en av skyggene i breschnewmetoden.

For nettopp de kalde og skyggefulle breschnewmetodene er på vei inn i våre daglige liv og daglige brød. Maktmisbruket har blitt mer og mer omfattende og finmasket. Ikke bare er Norge den siste «kommuniststat» i Europa, drapene på Utøya varsler fullbyrdelsen av den. Det gjør det meget verre, for det «lovede land» er tuftet på svarteste løgn.

Website counter

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response