Syria, et komplott av CIA, Mossad og MI63 min read

Now Reading
Syria, et komplott av CIA, Mossad og MI63 min read

Syrias amerikanske ambassadør, Robert S.Ford (venstre i bildet) anklages for å ha vervet arabiske dødsgjenger fra Al-Quaida (finansiert av CIA) fra Afghanistan, Irak, Jemen og Tschetschnenia for å slåss mot syrisk politi og militær. Vesten gjør sitt beste for destabilisere situasjonen i Syria, forteller forfatter og journalist Webster Tarpley til Russian Today. Ifølge ham, må sivile forholde seg til dødsskvadroner og blind terrorisme, noe som kjennetegner CIA.

Syrere fra alle etniske grupper blir skutt på og drept av snikskyttere. Folk klaget over terrorister og snikskyttere som skyter på sivile, en blind terrorisme bare i den hensikt å destabilisere landet. Jeg ville ikke kalle dette en borgerkrig – det er et svært misvisende begrep. Hva du har å gjøre med her er dødsskvadroner, terror kommandosoldater, en typisk CIA-metode. I dette tilfellet er det en felles produksjon av CIA, MI6 og Mossad, penger kommer fra Saudi Arabia, de forente arabiske emirater og Qatar, forklarte han.

Han la til at syriske samfunnet er den mest tolerante samfunn i Midtøsten, det ett sted hvor alle typer mennesker lever sammen i bemerkelsesverdig harmoni, muslimer og kristne av alle slag. Dette er en modell av en fredelig sameksistens mellom ulike etniske grupper. Den amerikanske politikken akkurat nå er å knuse Midtøsten etter etniske linjer, la han til. Assadstyret blir i økende grad kalt illegitimt. Men USA og Europa synes ikke opptatt av at å bli kvitt den syriske presidenten vil føre til enda mer vold enn det vi har sett i Egypt, mener Tarpley.

Etter Libyas blodbad med 150.000 døde og nå med Egypt som viser hva det hele tiden egentlig var. Det var ingen revolusjon der, det var en fullstendig fiasko og nå begynner folk å forstå det. Likevel, fru Clinton og Rice (sic) fortsetter å presse denne konkursmodell av en arabisk vår-revolusjon, støttet opp av terrorist tropper – først og fremst folk fra Al-Qaida og den muslimske brorskap. Men det er en voksende bevegelse i de islamske samfunn som sier vi ønsker forsoning, vi ønsker lov og orden og vi ønsker lovlighet, sa han.

 

Om Webster Tarpley:

Webster Griffin Tarpley er en amerikansk forfatter, journalist, foredragsholder og kritiker av USAs utenrikspolitikk og innenrikspolitikk. Tarpley fastholder at angrepene den 11. september ble konstruert av et nettverk av det militære industrielle komplekset og etterretningsorganisasjoner. Hans skrifter og taler beskriver en modell av falskt flagg terroroperasjoner utført av et nettverk i militær/intelligens sektor arbeider med partnere i privatsektor og i mediakonsern, og identifiserer slike moderne falsk flagg operasjoner i en historisk kontekst som strekker seg tilbake i den engelsktalende verden tilbake til «gunpowder plot» i England i 1605. Han hevder også at ideen om menneskeskapt global oppvarming er en svindel. Tarpley ble født i Pittsfield, Massachusetts i 1946. Han fikk en bachelorgrad med summa cum laude i engelsk og italiensk fra Princeton University i 1966. Mens han var student ved dette universitetet han ble medlem av Phi Beta Kappa. Han var også Fulbright Schola ved University of Torino i Italia. Tarpley oppnådd også en mastergrad i humaniora fra Skidmore College samt en Ph.D. fra The Catholic University of America i historie (wikipedia).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response