Du er en skam, Barack Obama1 min read

Now Reading
Du er en skam, Barack Obama1 min read

Det gjør inntrykk. Ikke mange våger å kritisere en amerikansk president, antagelig fordi så mange står i økonomisk avhengighet til ham. Men det gjør ikke Chavez, en mann som har forandret mye, særlig for de fattige i Venezuela. Han legger ikke engang smørbrødpapir imellom. Obama er ikke en idiot, maktsyk eller dum. Han er ikke voldelig, grov eller halt. Nei, han er en skam.

Det er ord som svir, tenker jeg. Obama er en skam for sitt eget folk, sier Chavez. Han vet at CIA ikke liker hans sosiale innstilling, hvilket en del rike mennesker i landet heller ikke liker, skal man tro på rykttene om kommende forsøk fra USA på å styrte Chavez. Det har de jo erfaring i fra mange land, vi glemmer jo ikke alt CIA har tillatt seg i det internasjonale liv, særlig i løpet av de mange år siden 2.verdenskrig.

Du er en skam, Obama: http://www.dagbladet.no/2011/12/20/nyheter/politikk/hugo_chavez/barack_obama/demokrati/19486090/

Også jeg synes Obama er en skam; slik han har latt seg bruke av andre som ikke tør vise sine ansikt, til å ødelegge livsforholdene for den jevne amerikaner. Det Amerika så mange av oss elsker er iferd med å svinne hen; av pustevanskeligheter og svinnsott. Økonomien er vanskjøttet, 48 millioner lever under fattigdomsgrensen, mens landet bruker pengene til våpen. Det er en skam og Obama har solgt seg.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response