Gabrielle Giffords, offer for politisk mordforsøk1 min read

Now Reading
Gabrielle Giffords, offer for politisk mordforsøk1 min read

Vi har mektige mennesker blant oss som ikke stoler på demokratiet. De ser attentat og mord som legitime metoder. De har de nødvendige finansielle midler til å kunne manipulere svake, uselvstendige mennesker med et ensidig sjelsliv til å utføre det de ønsker: Det politiske mord.

Mordforsøket 8.januar 2011 på den amerikanske kongressmedlem Gabrielle Giffords i Tuscon Arizona, USA, er å betrakte som politisk. Det var et guds under og antagelig en, for henne skjebnesvanger dyktig kirurg, at hun overlevde det. En kule gikk igjennom hennes hjerne. 6 mennesker ble drept i attentatet, hvorav en 9-årig jente, Christina-Taylor Green, født 11.september 2001. 14 mennesker ble såret, noen meget alvorlig. Loughner (22) brukte en halvautomatisk Glock 19 pistol med 33 skudds magasin. Loughner etterlot seg beskjeder og skrifter på sin nettside. Som om det skulle vært planlagt av de samme folkene som har gitt mange gjerningsmenn dokumentasjon for å forvirre etterforskere.

Dorothy «Dot» Morris, 76, en pensjonert sekretær fra Oro Valley; kone til George, som ble såret. Dommer John Roll, 63, sjefsdommer ved U.S. District Court for Arizona, oppnevnt av President George H. W. Bush i 1991. Phyllis Schneck, 79, fra Tucson. Dorwan Stoddard, 76, retired bygningsarbeider, døde av et skudd i hodet; hans kone Mavy ble såret. Gabriel «Gabe» Zimmerman, 30, arbeidet for Giffords, om medlem av Giffords’ administrasjon siden 2006.

Journalist Walter Brasch skriver om hendelsen: http://www.american-reporter.com/4,451W/279.html

En amerikansk dommer har bestemt at Jared Lee Loughner ikke er mentalt frisk nok til å være i rettsalen. Loughner er anklaget for masseskyting i Tuscon, Arizona, hvor han angivelig (sic!) prøvde å myrde kongress-medlemmet Gabrielle Giffords.

Ikke mentalt frisk nok: http://www.womensviewsonnews.org/2011/05/man-who-tried-to-kill-us-politician-ruled-unfit-for-trial/

Betydelig hjelp fikk den alvorlig sårede Giffords av en 20-årig student Daniel Hernandez Jr.

Daniel Hernandez gjorde det han kunne: http://www.queerty.com/daniel-hernandez-jr-the-gay-intern-that-kept-rep-gabrielle-giffords-alive-20110109/

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response