Gabrielle Giffords, offer for politisk mordforsøk1 min read

Now Reading
Gabrielle Giffords, offer for politisk mordforsøk1 min read

Vi har mektige mennesker blant oss som ikke stoler på demokratiet. De ser attentat og mord som legitime metoder. De har de nødvendige finansielle midler til å kunne manipulere svake, uselvstendige mennesker med et ensidig sjelsliv til å utføre det de ønsker: Det politiske mord.

Mordforsøket 8.januar 2011 på den amerikanske kongressmedlem Gabrielle Giffords i Tuscon Arizona, USA, er å betrakte som politisk. Det var et guds under og antagelig en, for henne skjebnesvanger dyktig kirurg, at hun overlevde det. En kule gikk igjennom hennes hjerne. 6 mennesker ble drept i attentatet, hvorav en 9-årig jente, Christina-Taylor Green, født 11.september 2001. 14 mennesker ble såret, noen meget alvorlig. Loughner (22) brukte en halvautomatisk Glock 19 pistol med 33 skudds magasin. Loughner etterlot seg beskjeder og skrifter på sin nettside. Som om det skulle vært planlagt av de samme folkene som har gitt mange gjerningsmenn dokumentasjon for å forvirre etterforskere.

Dorothy «Dot» Morris, 76, en pensjonert sekretær fra Oro Valley; kone til George, som ble såret. Dommer John Roll, 63, sjefsdommer ved U.S. District Court for Arizona, oppnevnt av President George H. W. Bush i 1991. Phyllis Schneck, 79, fra Tucson. Dorwan Stoddard, 76, retired bygningsarbeider, døde av et skudd i hodet; hans kone Mavy ble såret. Gabriel «Gabe» Zimmerman, 30, arbeidet for Giffords, om medlem av Giffords’ administrasjon siden 2006.

Journalist Walter Brasch skriver om hendelsen: http://www.american-reporter.com/4,451W/279.html

En amerikansk dommer har bestemt at Jared Lee Loughner ikke er mentalt frisk nok til å være i rettsalen. Loughner er anklaget for masseskyting i Tuscon, Arizona, hvor han angivelig (sic!) prøvde å myrde kongress-medlemmet Gabrielle Giffords.

Ikke mentalt frisk nok: http://www.womensviewsonnews.org/2011/05/man-who-tried-to-kill-us-politician-ruled-unfit-for-trial/

Betydelig hjelp fikk den alvorlig sårede Giffords av en 20-årig student Daniel Hernandez Jr.

Daniel Hernandez gjorde det han kunne: http://www.queerty.com/daniel-hernandez-jr-the-gay-intern-that-kept-rep-gabrielle-giffords-alive-20110109/

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response