Norske politikere advart, 40 liksom terrorister navngitt…2 min read

Now Reading
Norske politikere advart, 40 liksom terrorister navngitt…2 min read

Det er terrorlovgivning i Norge det gjelder. I 2013 er det avstemning om utvidelse av terrorloven på Stortinget. PST og den militære etterretning settes inn for å sikre den samme lovgivning som i USA. De følger oss opp slik at vi i oppløpet til avstemningen skal bli skikkelig redde for terrorister. Bakmennene bruker PST, det miliære og norsk terror-politi til å få lovhjemmel til å kunne arrestere folk for hva de kan tenkes å gjøre i fremtiden. Ikke fordi hva de faktisk har gjort av kriminelle handlinger, men hva de kunne komme til å gjøre. Denne lov heter i USA Indefinite Detention og går innunder The Patriot Act, George W.Bush’ livsverk. Derfor det uvanlige skritt å navngi terrorister. Gudskjelov har vi så mange utlendinger her å ta av. Hvis ikke, hadde dette bydd på utfordringer. Lovforslaget kommer faktisk fra PST. Tro det eller ei. Og det er ikke borgernes ve og vel de er opptatte av. Å bruke PST og den militære etterretning er det samme som å sette bukken til å passe på havresekken. Jeg antar justisdepartementet sitter avventende i bakgrunnen, for det er derfra det blir trukket i trådene.

Mange såkalte «terrorister» står på PST’s lønningsliste. Blant annet Arfan Bhatti. Det har vært tydlig å se da han de siste måneder har begynt å bevege seg med stor selvsikkerhet i medielandskapet. Det er fordi han vet han har støtte fra høyt hold. Han føler seg sterk og beskyttet. Kanskje nettopp derfor ble han pålagt å anlegge sitt terroristskjegg, slik at han skulle se ordentlig skummel ut. Et ekte mullahskjegg. Som en virkelig terrorist. Jeg skjønner det godt, jeg, han skal jo også som en Tor-Achsel Busch ha noe å leve av. Men det er ikke nytt. CIA har arbeidet på samme måte i en menneskealder. Nylig har også FBI tatt i bruk de samme metoder ( terrorist skulle sprenge the FED, ble fanget New York), det er mer enn pinlig. Meget verre har det vært at det var til dette formål drapene på Utøya ble gjennomført av Breivik den 22.juli 2011. Det hadde vært en god idé å ta en prat med det norske Mossad på Jevnaker. For de er virkelige terrorister. Lar våre politikere seg føre bak lyset? Eller har de mot og kraft til å stå imot presset? For det vil ble enda større. Nå vet vi ihvertfall at både PST og den militære etterretning har mere på lager akkurat nå.

 

Arfan Bhatti trolig i Pakistan: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8364071

Nå er det verre enn noen gang, norske politikere advart: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8367187

Frykten for terrorangrep aldri større enn i dag. Norske politikere advart: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Norske-politikere-advart-mot-navngitte-islamister-7024409.html

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response