Skremmekampanjer2 min read

Now Reading
Skremmekampanjer2 min read

De norske zionister, PST og militær etterretning vil skremme 

Når media lager store overskrifter er det på tide å være på vakt.

Mye taler for at etterretningstjenestene i denne saken også har en finger (eller to) med i spillet. De ønsker å fremme vold og terror, slik at de kan si «se, vi har rett, nå må politikerne endelig gjøre noe». Dette vil de si helt til avstemningen i Stortinget om den foreslåtte utvidelse av terrorloven. Jeg går utfra at de har planlagt en rekke hendelser. Hussein fengsling kan være planlagt og hjulpet frem av en ‘under cover’ agent. Dette blir beskrevet i detalj i CIA’s manual for terrorvirksomhet ved navn ‘Field Manual 30-31’. Den har blitt lest med stor interesse av alle NATO-lands etterretningstjenester. Er det noe som er for vanskelig for familefedre å gjennomføre, læres en nyttig idiot opp eller Mossad (det norske Mossad med avdeling på Jevnaker) kobles inn. Den siste terroraksjon før avstemningen på Stortinget kan være på nivå med drapene på Utøya. Det vil være noe som kan slåes stort opp i presse og media, da også dette skal treffe hele det norske folk. Bombesprengning på Centralstasjonen eller Bussterminalen i Oslo, drapsmenn på T-banen Stortinget stasjon, senkning av Kielferga ute i Kattegat eller lignende. Da finner man sikkert et bekjennerbrev på internett og får en en uttalelse fra PST som med sikkerhet slår fast at dette var muslimer eller høyreekstremister.

Hussein fengsles for to uker: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8374741

Ubaydullah Hussein varetektfengslet for to uker: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ubaydullah-Hussain-varetektsfengsles-i-to-uker-7029836.htm

Når det gjelder tendensiøse mediaomtale av våpenbruk tar de norske jaktfolk igjen: 

SOM FØR Telemark jeger og fiskerforbund har overhodet ikke registrert noen påfallende, ny interesse for jegerprøvekursene, verken fra etniske nordmenn eller folk med utenlandsk bakgrunn. Og vi har heller aldri hatt noen mistanke eller grunn til å tro at noen har vært ute på slike veier. Noen utlendinger har vi hatt inne på kurs, men de er jegere og driver jakt.

 

Ekstremt våpentull:  http://www.ta.no/nyheter/grenland/article6310039.ece

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response