Skremmekampanjer2 min read

Now Reading
Skremmekampanjer2 min read

De norske zionister, PST og militær etterretning vil skremme 

Når media lager store overskrifter er det på tide å være på vakt.

Mye taler for at etterretningstjenestene i denne saken også har en finger (eller to) med i spillet. De ønsker å fremme vold og terror, slik at de kan si «se, vi har rett, nå må politikerne endelig gjøre noe». Dette vil de si helt til avstemningen i Stortinget om den foreslåtte utvidelse av terrorloven. Jeg går utfra at de har planlagt en rekke hendelser. Hussein fengsling kan være planlagt og hjulpet frem av en ‘under cover’ agent. Dette blir beskrevet i detalj i CIA’s manual for terrorvirksomhet ved navn ‘Field Manual 30-31’. Den har blitt lest med stor interesse av alle NATO-lands etterretningstjenester. Er det noe som er for vanskelig for familefedre å gjennomføre, læres en nyttig idiot opp eller Mossad (det norske Mossad med avdeling på Jevnaker) kobles inn. Den siste terroraksjon før avstemningen på Stortinget kan være på nivå med drapene på Utøya. Det vil være noe som kan slåes stort opp i presse og media, da også dette skal treffe hele det norske folk. Bombesprengning på Centralstasjonen eller Bussterminalen i Oslo, drapsmenn på T-banen Stortinget stasjon, senkning av Kielferga ute i Kattegat eller lignende. Da finner man sikkert et bekjennerbrev på internett og får en en uttalelse fra PST som med sikkerhet slår fast at dette var muslimer eller høyreekstremister.

Hussein fengsles for to uker: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8374741

Ubaydullah Hussein varetektfengslet for to uker: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ubaydullah-Hussain-varetektsfengsles-i-to-uker-7029836.htm

Når det gjelder tendensiøse mediaomtale av våpenbruk tar de norske jaktfolk igjen: 

SOM FØR Telemark jeger og fiskerforbund har overhodet ikke registrert noen påfallende, ny interesse for jegerprøvekursene, verken fra etniske nordmenn eller folk med utenlandsk bakgrunn. Og vi har heller aldri hatt noen mistanke eller grunn til å tro at noen har vært ute på slike veier. Noen utlendinger har vi hatt inne på kurs, men de er jegere og driver jakt.

 

Ekstremt våpentull:  http://www.ta.no/nyheter/grenland/article6310039.ece

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response