Kong Harald, også jødenes konge5 min read

Now Reading
Kong Harald, også jødenes konge5 min read

Kongens avgjørelse usakelig, sier Linstad: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8399512

Linstad har rett. Men det kan hende at Kongen ikke visste hvem som sto bak aksjonen. For en aksjon var det! Vi som har fulgt litt med, husker også hvem som trakk i trådene.

Her var det folk fra Det Mosaiske Trossamfund, Humanetisk Forbund, Holocaustsenteret, Simon Wiesenthalstiftelsen og sikkert også de Hvite Bussene og kanskje Menighetsfakultetet som beveget seg i bakgrunnen. De hadde flaks at de fikk med seg de ledende folkene fra «Trå-faen-ikke-oss-homoseksuelle-for-nært»-foreningen og «vi-som-akkurat-kom-ut-av-skapet»-club. Mange av dem har funnet sitt nye hjem på Stortinget. Gjennom dem ble de slagkraftige. Da fikk Israels nye ambassadør etter Michael Eligal, Naim Araidi noe å henge fingrene i, for Israel er den eneste stat som har gitt sine ambassadører det statlige oppdrag å bokstavelig talt forfølge alle som prøver å rette oppmerksomheten mot zionistenes pøbel- og terrorvelde. De benytter seg av den rendyrkede propaganda og kan ikke få sine fingre skitne nok. I USA klarte AIPAC (American Israel Public Affairs Committee, 150 fast ansatte lobbyister og med stor politisk makt i USA) og deres stråmenn å få fjernet universitesrektorer, avisredaktører og journalister fra jobbene sine ved hjelp av dårlige rykter, mistenkeliggjørende baksnakk og intriger og ikke minst,  trusler om stopp av finansielle tilskudd. I Norge klarte de ikke å manipulere og narre folk så langt, enn så lenge. Men de er på god vei. De vil kneble ytringsfriheten ved hjelp av redsel og angst. Det er kort sagt, en råtten metode. Ikke alle er like godt utrustet. Vi husker med en blanding av gråt og latter ambassadør Michael Eligals tafatte og ubehjelpelige forsøk.

 

Israel raser over støtte til norsk barnebok: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7901619

Men, i tilfelle Linstad og fortjenestemedaljen er det faktisk ikke ytringsfriheten eller misbruk av den det dreier seg om. Det er som redaktør Mellingen i Telemark Avis sier (15/11-12): «Men om medaljen kun skal utdeles til folk som hverken har sagt eller gjort noe dumt, så blir det ikke mange utdelinger heretter». Dette vet den ærverdige redaktør, men selvfølgelig også Kongen og kongens mann, Åge Grutli. Begge har i en årrekke delt ut medaljer til mange med kontroversielle meninger. Nei, det var ikke ytringene det gjaldt her, det var ikke meningene til Linstad om sionistene og de homofile det gjaldt. Det var noe helt annet som ble avgjørende. For ved hjelp av media, aviser og kringkasting ble det bygd opp en hel vegg av frykt, angst og redsel. Man så for seg tusenvis av knyttede never mot utdelingen, mens det i virkeligheten kun var disse få institusjoner som hadde «reist kjerringa». Vi husker kanskje fra gamle dager at AKP-ml kunne gjøre akkurat det samme. Et håndfull røde ungdommer ble plutselig til betydelig mange med politisk makt. Det ble stor ståhei for ingenting. De tusenvis av knyttede never var illusjonen som var grunnlaget for kongens beslutning. Dette er metoden zionistene arbeider etter. Zionistene arbeider seriøst med å intrigere, manipulere og å presse folk til å endre sine tanker og sine meninger. Hvis de ikke er villige til det, skal de sultes ut. For zionistene finnes ikke sannhet, bare det en gjør det til via markedsføring og opinionsdannelse. Slik blir løgn retningsgivende. De gjør det blandt annet gjennom å betale folk for å blogge for zionistenes Israel. Norske bloggere betalt av staten Israel. Ikke verst! Får kanskje vepsen.no tilskudd av dem? Får humanetisk forbund penger fra Israel? Får noen av våre dårlig selgende forfattere ekstrainntekter fra Israel? Det er lov å spørre. Metoden er et ekte internasjonalt problem og en utfordring. I USA beskriver forfatteren James Petras situasjonen slik (sitat): «Mens den amerikanske kongressen, media, akademikere, pensjonerte militære og offentlige personer står fritt til å kritisere presidenten, blir enhver kritikk av Israel og ikke minst den jødiske lobby møtt med ondskapsfulle angrep på alle kommentatorsider av store aviser av en hær av pro-israelske «ekspert» propagandister, med tilhørende krav til avskjedigelse, utrenskninger og utvisninger av kritikerne fra sine stillinger eller krav om å avlyse forfremmelser og/eller fornyelse av arbeidskontrakter (egne uthevelser). «While the US Congress, media, academics retired military and public figures are free to criticize the President, any criticism of Israel, much less the Jewish Lobby, is met with vicious attacks in all the op-ed pages of major newspapers by an army of pro-Israeli ‘expert’ propagandists, with accompanying demands for firings, purges and expulsions of the critics from their positions or denial of promotions or new appointments» (sitat location 3561 of 3980 i boken Zionism, Militarism and the Decline of US Power, 2008).

 

Avisen Haaretz skriver at Israel rekrutterer en hær av bloggere: http://www.haaretz.com/print-edition/news/israel-recruits-army-of-bloggers-to-combat-anti-zionist-web-sites-1.268393

La gå at en medalje er en filleting. Det betyr ikke meget i det virkelige liv. Men hvis Kongen har latt seg presse, betyr det meget. For hva skjer når det gjelder en skikkelig betydningsfull sak? Kjære Kong Harald, du har åpnet for en dør du ikke så lett vil kunne lukke igjen. For her har vi med folk å gjøre som ikke nøyer seg med lillefingeren. De vil ha hele hånda . De har lenge oppført seg som den verste gutten i klassen, lyver til seg tillit, men bryter den straks tvert med destruktive handlinger. De nyter av de goder det bringer med seg å være i et fellesskap av nasjoner, men tar ikke forpliktelser vi vestlige land har som felles kulturcodex, alvorlig. Måtte vi aldri glemme at de sendte et militært bevæpnet jagerfly i luften for å ta livet av en motorsykkelist og hans passasjer. Det verste er, de skryter av det.

Bevæpnet militært jetfly mot motorsykkel: http://www.aftenbladet.no/nyheter/utenriks/Salafistleder-drept-i-israelsk-angrep-mot-Gaza-3049327.html

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response