Israels blodige råskap i Gaza i november 20122 min read

Now Reading
Israels blodige råskap i Gaza i november 20122 min read

Venter på våpenhvile, imens fortsetter angrepene: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8403515


«Det er en plikt for israelske ledere for å forklare opinionen, tydelig og modig, et visst antall fakta som med tiden har gått i glemmeboken. Den første av disse er at det er ingen sionisme, kolonisering eller jødisk stat uten utkastelse av araberne og expropration av deres landområder» (min uthevelse). Ariel Sharon, statsminister Likudpartiet, 15. November 1998.


 «Jeg trodde, og tror fortsatt til denne dag, på vårt folks evige og historiske rett til hele dette landet» (min uthevelse). Ehud Olmert, Israels statsminister, Juni 2006

Mye frykt i Gaza nå, Sier Mads Gilbert: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8403687

Israel har på få dager i november 2012 drept 100 mennesker, hvorav halvparten kvinner og barn og såret 800 av Gaza’s befolkning hjelp av raketter (også fra droner) og bomber. Så oppfordrer de den 20.november, de av befolkningen i Gaza som er bekymret for sin sikkerhet å samles midt i sentrum. Som om Israel noen gang brydde seg om sikkerheten til befolkningen i Gaza. Dette ønske, formidlet ved hjelp av flyveblader sluppet fra jagerfly, virker meget suspekt på meg. Også antallet raketter Hamas skal ha skutt mot Israel er ikke troverdig. Med 3 drepte Israelere mot 100 drepte palestinesere, hvorav kvinner og barn utgjør halvparten, står påstanden om antall skutte raketter mot Israel ikke til troende. For er Hamas så dårlige i å bygge raketter? De treffer ikke. Rakettskjold? Også tvilsomt. Påstand om antall raketter mot Israel er ryggraden i motivet for overfallet på Gaza’s befolkning, men den synes å være fabrikert. I tillegg har Mossad med sikkerhet sine mange undercoveragenter ute i felten, så noen oppskytninger har ganske sikkert funnet sted. Men påstanden om mange hundrede raketter var og er merkelig. For det var ingen spor av dem, hverken i form av oppskytning eller nedlag. Så tvilsom var den, at Israel måtte finne opp et «rakettskjold». Det står i stil med Israels omgang med sannhet, media og kommunikasjon. Men får de samlet største delen av Gaza’s befolkning i sentrum av Gaza, kan en katastrofe være forestående.

For som Sharon og Olmert uttrykte det, har det fra begynnelsen vært Israels zionisters ønske å utradere Palestinas befolkning. Og råskapen til å gjøre det, har de ved gjentatte anledninger vist.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response