Mordet på Olof Palme og Estoniakatastrofen1 min read

Now Reading
Mordet på Olof Palme og Estoniakatastrofen1 min read

Den sannhetssultne svenske journalist Ole Dammegård (f.1958) oppdaget etter års sporforfølgelse og lesning av dokumentasjon at det sto meget mektige miljø bak mordet på Olof Palme. Det var mennesker som ønsket en bestemt politisk utvikling av det svenske samfunn. Det var mennesker som ikke så seg tjent med en personlighet som Olof Palme. Dammegård skrev en bok om sine oppdagelser og dramatiske konklusjoner på 780 sider, men måtte etter flere års forsøk slå fast at ingen forlag turde å gi ut dette. Da Dammegårds arbeidsintensive oppdagelser ikke fortjente å bli liggende i en skrivebordsskuff, bestemte han seg for å gi boken til de som ønsker å lese uten vederlag.

 

Jeg fikk et tips om boken igår den 8.januar 2013 og har lest hans hjemmeside, innledningen og forordet. Boken synes å kunne bli av stor betydning. For så langt har ingen før ham lagt noe vesentlig om mordet på Olof Palme på bordet. Ja, det kan stemme det Dammegård hevder, at de mange mordkommisjoners egentlige oppdrag var å forhindre at sannheten skulle komme frem. Dammegårds funn stemmer overrens med en rekke samfunnsengasjerte menneskers oppdagelser de siste år omkring merkelige selvmord, politiske henrettelser og terroraksjoner. Boken er utstyrt med mange interessante foto og dokumentkopier.

Ole Dammegård presenterer seg og sitt prosjekt her: http://www.oledammegard.com/index.html


About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response