Olof Palme skal usaliggjøres, en svertekampanje3 min read

Now Reading
Olof Palme skal usaliggjøres, en svertekampanje3 min read

Olof Palme skal usaliggjøres, en svertekampanje

Mon tro, hvorfor akkurat nå?

Nå siver det langsomt ut opplysninger om hvem som var mennene bak mordet på Olof Palme. At disse tilhører det ledende skiktet i Sverige. Kanskje befinner de seg blandt de rikeste og de mektigste familier, de som har tydelige politiske hensikter, hensikter som ikke kan uttales, motiv som ikke kan gjøres kjent.

Den svenske forfatteren Ole Dammegård, skriver i sin bok om Palmemordet side 22: «Man måste ju hela tiden fråga sig vem som kan ha haft intresse av att han röjdes ur vägen och vem som har haft resurser att organisera en så pass kvalificerad kombination. För det är som sagt inte slumpens verk, det är heller inte några galningar eller fanatikers verk, utan en väl avvägd organiserad handling som varit förberedd under en relativt lång tid. Side 23: «För det är då mycket möjligt att dessa inte bara har anknytning till någon utländsk säkerhetstjänst, utan att kanske rent av tyngdpunkten för konspirationen har legat hos vissa etablerade kretsar (min uthevning) inom landet. -Och detta är en fråga som det fordrar en stor grad av mod att i verklig mening ge sig in på».

Dette er mennesker som ødelegger andre som forstyrrer deres planer ved å undergrave deres posisjon i samfunnet. De bruker de styggeste og sletteste metoder. En kamp uten ære og moral. Hvis det er nødvendig, dreper de dem på åpen gate. Eller som i dette tilfelle da mannen var en riktig størrelse, en egen samfunnsorden; først drap, så svertekampanje. Men – de står aldri frem i lyset, åpent og ærlig, for bakholdsangrep er deres styrke. De er rike, men svake. De kaster folk de ikke liker ut i slangegruben, ut til hyenene, til villhundene. Mens de smiler opp i ditt ansikt. Dette er deres måte å arbeide på.

De har innflytelse inn i de viktigste posisjoner i mediasamfunnet, som også NRK. De sørger for at en regissør får et særegent oppdrag. Så begynner svertekampanjen.

Tankene går hen til filmen om Muhammed ved navn «Innocence of Muslims» av den amerikanske jøden Sam Baciles, også kjent som Nakoula Basseley Nakoula eller Mark Basseley Youssef.  For vi er vitne til et handlingsmønster som gjentar seg. Denne filmen var åpenbart gitt i oppdrag/finansiert av amerikanske politiske maktzionister for å ha grunnlag for å utføre visse terrorhandlinger i mellomøsten.

Den svenske filmen om en statsminister (til og med understreket med store bokstaver at det ikke skal være noen tvil at det er selveste Olof Palme det dreier seg om), har vi også her de samme oppdragsgivere, nemlig oksygenrikt zionist miljø i Sverige. Nå vil de skape et inntrykk som skal balansere ut dette motbydelige og feige mord. Nå vil de tråkke Olof Palme skikkelig ned i søla: Mannen var jo egentlig pervers, han var jo egentlig pedofil….og dette inntrykk skaper de ad omveier, de står ikke frem med eget navn og sier dette, nei, de lar media, i denne omgang, en film, antyde det …

Les nyheten på NRK.NO:  http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.10864484

Regissøren, Michael Marcimain, som kanskje har latt seg lure med på dette, fordi han var uvitende om hvem som står bak og hva den egentlige hensikten var. At filmen allerede har fått så mye vind i seilene, tyder på at mektige samfunnsposisjoner står bak og skyver, akkurat som med Sam Baciles film. Hvis Mr Marcimann ikke er i samme familie som Baciles og de mektige svensker, kan hans karriere gjennom dette ha fått en skikkelig knekk, selv om han selv kanskje ikke ennå skjønner dette, fordi han er ung og uerfaren og han får jo kanskje en pris, Guldbaggaren:


About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response