Jødene og det multikulturelle Europa3 min read

2 Comments

  • Ja de jødene er morsomme. Først støtter de importen av millioner av arabere som hater jøder. Også påstår jødene at antisemitismen øker fordi vi europeere ikke er vant til multikultur ennå. Hvis vi bare får mer multikultur klemt ned i strupene våre mot vår vilje, så ordner alt seg. Er det rart at folk blir drittlei jøder? Jeg bryr meg ikke om hva de tror på, jeg er ikke imot jøder fordi de er jøder, jeg er drittlei dem fordi de aldri gjør noe annet enn å mase. De krever og krever også krever de at vi skal beskytte dem. De påstår at det er europeeres ansvar å beskytte jøder. Det er da faan ikke min jobb å beskytte folk som for å veike og religiøse til å fungere normalt. De får beskytte seg selv, slik vi gjør. Hvor kommer dette tullet fra egentlig, hvem bestemte at det er vårt ansvar å ta godt vare på jødene? Jeg vil ha et navn. Jøder er ingenting annet enn en gruppe religiøse mennesker og det finnes millioner slike grupper. Jeg beskytter ikke religiøse folk, aldri. De har da en gud, de får be han om hjelp.

    Og dette med multikultur, jeg har nå vasset rundt i dette multikulturelle marerittet fra helvete i flere år. Og jeg har ennå ikke sett èn eneste positiv effekt. Vi har fått mer av alt som er negativt og det er alt vi har fått. Enorme utgifter, nye problemer hver dag, vold og kaos. Multikultur er det verste som har skjedd Norge. Det er mye verre enn når nazistene kom hit i 1940. Fordi nazister kan man jage vekk eller grave ned, men multikultur er faan meg umulig å bli kvitt når man først har sluppet det inn. Og nå er det her. Jeg savner gode gamle hvite homogene Norge så mye at jeg får lyst til å grine. Vi laget verdens tryggeste og beste land. Også knuste vi det bare for at abdulla fra afrika skal få NAV-stønad resten av livet. Faan ta hver eneste jævel som er en ansvarlig for dette, det finnes en egen etasje i helvete som ble designet spesiellt for dere. Det er en egen multikulturell etasje og der blir dere banket opp, voldtatt og drept hver dag. Igjen og igjen. Dere knuste landet mitt og ødela mine barns fremtid fullstendig. Fordi dere syntes så synd på voldtektsmannen og morderen abdulla. Deres eget folk gir dere totalt faan i.

    • Mange takk, du har tatt det på kornet, «multikulturelle mareritt»; de som trekker i disse trådene vet godt at det er slik det virker. Det er også derfor de har satt inn dette, for de omfattende ødeleggelsers skyld. Det med den «egne etasje i helvetet» er en godt treffende karakteristikk, «banket opp, voldtatt og drept hver dag. Igjen og igjen»…jeg mener å huske at den er tatt rett ut av virkeligheten, nettopp virkeligheten i helvetet.

      Med vennlig hilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *