Jødene og det multikulturelle Europa3 min read

Now Reading
Jødene og det multikulturelle Europa3 min read

Zionisten Barbara L.Spectre om jødene og det multikulturelle Europa (toppfoto, multikulturens dype røtter, splitt og hersk, her).

 

http://www.nationellidag.se/hon-vill-gora-europa-mangkulturellt-barbara-lerner-spectre-vi-judar-kommer-att

Barbara Lerner Spectre var tidigare aktiv på Shalom Hartman-institutet i Jerusalem, där hon undervisade i Judiska tankar, samt vid andra betydelsefulla institut i Jerusalem. Hon förespråkar judisk aktivism, och när hon flyttade till Sverige grundade hon Paideia, The European Institute for Jewish Studies in Sweden, som är en del av Stockholms universitet. Finansieringen kommer från den svenska staten och Wallenbergstiftelsen, och syftet man uppger på sin hemsida är att  «återuppliva judisk kultur» i Europa. När IBA News (Israel Broadcasting Authority) nyligen gjorde en intervju med Lerner Spectre presenterar hon dock, troligen för israelisk hemmapublik, högtflygande planer på att i grunden omforma Europa, en omvandling där hon inte bara skissar en roll för sig själv personligen, utan för hela sin etniska grupp.

Judar i centrum?

I tv-intervjun berättar Lerner Spectre om sina tankar kring judarnas situation i Europa och hur viktig mångkulturaliseringen är.

Jag tror att det sker ett uppsving av antisemitism, eftersom Europa vid denna tidpunkt ännu inte lärt sig att vara mångkulturellt. Och jag tror att vi kommer att vara en del av den omvandling som måste ske. Europa kommer inte att bestå som det monolitiska samhälle det varit under det senaste århundradet. Judar kommer att stå i centrum för det här. Det är en enorm omvandling av Europa. Man kommer nu in i ett mångkulturellt skede, där judar kommer att bli avskydda på grund av sin ledarroll, men utan den ledarrollen och utan den förändringen kommer Europa inte att överleva.

Vad Europa skulle tjäna på ett mångkulturellt samhälle och på vilket sätt Europa skulle gå under utan den påtvingade mångkulturen eller främmande ledarrollen, framgår inte i intervjun.

Israel, som Barbara Lerner kommer ifrån, är allt annat än ett mångkulturellt samhälle. Det är inte tillåtet för judar att gifta sig med icke-judar, och staten definieras i sin konstitution som just judisk stat. Paideia arbetar i samma anda aktivt för att stärka den judiska kulturen i diasporan och föra den vidare till efterkommande generationer, precis som många av våra hembygdsföreningar gör, med skillnaden att de inte får lika mycket pengar av staten för att bedriva undervisning.

Kollektiv skuld

Ett sätt att få med en motsträvig befolkning är att skapa en känsla av kollektiv skuld hos européerna. På sin hemsida meddelar Paideia att den senaste aktiviteten man haft var en tre dagars konferens på temat om hur man ska förbättra arbetet och undervisningen kring minnet av förintelsen. Speciellt var man intresserad av hur den kan användas som en politisk kraft. Man avhandlade alltifrån skolundervisningen i olika delar av Europa som inte lägger fokus på detta minne, till vem som ska ha rätt att få revidera fakta om händelserna kring förintelsen. Barbara Lerner Spectres forskningsområde är, enligt Paideias hemsida, just förhållningssätt till förintelsen i kristen och judisk teologi.

Se et (ned)kortet intervju med Barbara Lerner Spectre gjort av IBA news (The Israel Broadcasting Authority):


 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
2 Comments
Leave a response
 • Jævla Jødemas
  19. desember 2020 at 12:11

  Ja de jødene er morsomme. Først støtter de importen av millioner av arabere som hater jøder. Også påstår jødene at antisemitismen øker fordi vi europeere ikke er vant til multikultur ennå. Hvis vi bare får mer multikultur klemt ned i strupene våre mot vår vilje, så ordner alt seg. Er det rart at folk blir drittlei jøder? Jeg bryr meg ikke om hva de tror på, jeg er ikke imot jøder fordi de er jøder, jeg er drittlei dem fordi de aldri gjør noe annet enn å mase. De krever og krever også krever de at vi skal beskytte dem. De påstår at det er europeeres ansvar å beskytte jøder. Det er da faan ikke min jobb å beskytte folk som for å veike og religiøse til å fungere normalt. De får beskytte seg selv, slik vi gjør. Hvor kommer dette tullet fra egentlig, hvem bestemte at det er vårt ansvar å ta godt vare på jødene? Jeg vil ha et navn. Jøder er ingenting annet enn en gruppe religiøse mennesker og det finnes millioner slike grupper. Jeg beskytter ikke religiøse folk, aldri. De har da en gud, de får be han om hjelp.

  Og dette med multikultur, jeg har nå vasset rundt i dette multikulturelle marerittet fra helvete i flere år. Og jeg har ennå ikke sett èn eneste positiv effekt. Vi har fått mer av alt som er negativt og det er alt vi har fått. Enorme utgifter, nye problemer hver dag, vold og kaos. Multikultur er det verste som har skjedd Norge. Det er mye verre enn når nazistene kom hit i 1940. Fordi nazister kan man jage vekk eller grave ned, men multikultur er faan meg umulig å bli kvitt når man først har sluppet det inn. Og nå er det her. Jeg savner gode gamle hvite homogene Norge så mye at jeg får lyst til å grine. Vi laget verdens tryggeste og beste land. Også knuste vi det bare for at abdulla fra afrika skal få NAV-stønad resten av livet. Faan ta hver eneste jævel som er en ansvarlig for dette, det finnes en egen etasje i helvete som ble designet spesiellt for dere. Det er en egen multikulturell etasje og der blir dere banket opp, voldtatt og drept hver dag. Igjen og igjen. Dere knuste landet mitt og ødela mine barns fremtid fullstendig. Fordi dere syntes så synd på voldtektsmannen og morderen abdulla. Deres eget folk gir dere totalt faan i.

  • 19. desember 2020 at 12:44

   Mange takk, du har tatt det på kornet, «multikulturelle mareritt»; de som trekker i disse trådene vet godt at det er slik det virker. Det er også derfor de har satt inn dette, for de omfattende ødeleggelsers skyld. Det med den «egne etasje i helvetet» er en godt treffende karakteristikk, «banket opp, voldtatt og drept hver dag. Igjen og igjen»…jeg mener å huske at den er tatt rett ut av virkeligheten, nettopp virkeligheten i helvetet.

   Med vennlig hilsen

Leave a Response