Sandy Hook og våpenforbud i USA6 min read

Now Reading
Sandy Hook og våpenforbud i USA6 min read

Sandy Hook har ikke ført med seg angst for våpen. Heller tvert imot. Våpensalget har gått eksplosivt opp. Medlemskap i NRA har økt med 300 000 siden Sandy Hook og har nådd 4,5 millioner i 2013. Men likeledes har raseriet fra tusenvis av amerikanere mot US Goverment (The White House og The Congress) økt som i en trykk-koker. Det sikkert av mange flere årsaker enn forslaget om våpenforbud. For store grupperinger av amerikanere betyr frihet og selvstendighet meget mere enn samfunnets reguleringer. Kanskje er forslaget om våpenkontroll dråpen som fikk begeret til nesten å renne over?

Mye tyder på akkurat det: Barack Obama har vært tvunget til å vise seg med hagle, for å berolige de altfor mange velgere som plutselig begynte å tvile. Piers Morgan, engelskmannen på CNN som markedsførte seg selv for det Hvite Hus’ innsats mot våpen i privat eie, uvitende om amerikanernes følelse å være truet av sin egen regjering, ofret mye av sin tidligere popularitet og har nå tatt et skritt tilbake.

Se video:

Et drama finner sted i USA, utdrag av artikkelen viser hvilket raseri som er iferd med å utbre seg i deler av USA. Mange har for lengst mistet sin tilit til US Government. Uttalelsene viser at mange holder sine våpen innenfor sin rekkevidde:

I kjølvannet av den tragiske Sandy Hook skytingen, prøvde våpentyvene over hele Amerika med politisk press for å prøve å avvæpne amerikanske borgere. Med hjelp av ustanselig anti-våpen kampanjer i media, klarte folk som Biden, Bloomberg, Cuomo, Feinstein og Obama å hisse opp et hav av fabrikkert frykt som truet at alle våre barn ville kunne bli skutt ned og drept hvis vi ikke gjorde som de sa. Vi skulle umiddelbart godta inndragelse av alle våre våpen og all vår ammunisjon. Presset for våpenkontroll, har imidlertid slått ut med bakfoten, rett og slett rekylert. I virkeligheten er talsmennenes posisjonene for rett til å eie våpen styrket massivt og antall AR-15 (halvautomat gevær) og andre skytevåpen solgt over hele landet har økt eksplosivt. Sparket bakover, rekylen, er langt verre enn våpentyvene noen gang har kunnet forestille seg da de lanserte sin antivåpenkampanje på gravene til de døde Sandy Hook-barn. Her er min analyse av hva har faktisk skjedde på våpenkontrollens frontlinje siden Sandy Hook.

I New York state, der ordfører Cuomo raskt klarte å skyve igjennom en ulovlig, grunnlovsstridig våpenkontrolllov, er det nå åpent snakk om væpnet motstand mot staten regjeringen. Andre steder er det også snakk om amerikanske senatorer som stemmer for våpenkontroll kan komme til å måtte se sine egne medarbeidere og familier som mål for mord.

Som Stewart Rhodes sa på InfoWars nyhetssendinger på 31 desember 2012:

«De vil bli siktet på. Jeg tror at hvis de la dette lovforslaget passere, vil lovgivere som stemmer for dette vil bli myrdet … de kommer til å bli militære mål, også, og de kommer til å bli drept. De tror de er immune, men de er ikke. De kan ikke gå rundt med mange nok sikkerhetsvakter for å unngå å bli skutt av en snikskytter.»- Stewart Rhodes, OathKeepers.org.

(At vi ikke glemmer det, det var ikke Stewart Rhodes som oppfordret til dette. Han sa bare det åpenbare: at dette er sannsynlig kommer til å skje hvis våpenkonfiskering kommer opp til avstemming i det amerikanske Senatet.)

Men, det var ikke bare Stewart Rhodes som sa dette, heller. Robbie Cooper fra Urban Undergrounds.com sa mye det samme:

«Vi ble alle raskt enige om at en voldelig revolusjon og opprør ville oppstå nesten umiddelbart [etter et føderale våpenforbud]. De fleste, om ikke alle, medlemmer av Kongressen som stemte for forbud / inndragning ville bli myrdet. Og de aller første ofrene som opprørerne ville finne, ville være medlemmer av Kongressen som lot dette forbudet gå igjennom og medlemmer av media som har vært deres villige talerør og agenter for propagandaen. «

Bob Owens fra Bob Owens.com skaper et lignende bilde:

«535 Medlemmer av The Congress og Senatet fra begge partier som tillater en slik lov å passere, vil i stor grad være overlatt seg selv; Secret Service er ikke stort nok til å beskytte hver eneste en av dem og deres familier, Capitolpolitiet er for ufaglært og kompetent privat sikkerhet ikke spesielt interessert i å jobbe mot sine egne interesser for enhver pris. Elitene vil jevnlig reduseres, langsomt gå døden i møte, og hvis de ikke kan nås direkte, vil deres medarbeidere, ektefeller, barn og barnebarn være målene. Kjente mediafigurer som har stått loyale for regimet ville måtte dø i hopetall, henrettet som fiender av republikken.»

At vi ikke glemmer det, disse menneskene oppfordrer ikke til slike handlinger, de bare forutsier hva som trolig vil finne sted. En regjering som forsøker å avvæpne befolkningen har i hovedsak erklært krig mot folket og bør forvente seg å bli behandlet som en fiende av Amerika. På toppen av det, er at den reelle makten i alt dette er at det finnes ingen sentral leder av slike opprør. Disse handlingene ville organisk stige opp av befolkningen i form av uavhengige, selv-initierte team av væpnede forsvarere som er villige til å risikere livet til å redde Amerika fra tyranni.

Veteran våpeinstruktør Paul Howe skrev selv et populært stykke kalt 2cnd Amendment og the Kool-Aid Drinkers der han forklarte en foretrukket løsning for håndtering av de som forsøker å engasjere seg i våpenkonfiskering: Skulle våpenkonfiskering finne sted, er løsningen enkel. For de som ikke kan leve i et samfunn, kan heller ikke jobbe i et fellesskap. Hvis huset deres forsvinner mens de er på jobb for å konfiskere våpen, så er det slik. Men tillate dem å forlate hus og hjem med sin familie og alle eiendeler de kan pakke i bilen sin. Det forklarer også Howe, i andre intervjuer, at våpenkonfiskerings teams («tac teams») bør forvente seg å bli angrepet uten forvarsel og måtte ta mange ofre, hvilken i sin tur reduserer effektiviteten i disse gruppene, noe som fører med seg en effektivt stopp på våpenkontrollørenes innsats.

Obama har effektivt erklærte seg til konge

Husk at Obama-administrasjonen åpent hevder retten til å gjennomføre drap av amerikanske borgere uten rettssak, uten bevis og uten noen rettssikkerhet. En President som rettferdiggjør slike handlinger er i stand til å rettferdiggjøre alt, inkludert landsomfattende konfiskering av våpen, tvunget opphold for US borgere i FEMA leire, militære tropper på gatene i amerikanske byer og så videre. Obama mener at det er ingen grense for hans egen makt, og som et resultat er han, per definisjon, en totalitær tyrann.

Obama måtte rykke ut med et foto av seg selv med hagle: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Publiserer-Obama-med-hagle-7110031.html

Men Obama har ikke lojaliteten til militæret, eller lensmennene, eller fra de fleste politidistrikter. Han er absolutt hatet av våpeneierne og de politisk konservative. Hans krets av tilhengere er svak og i ferd med å krympe. Hans politiske støttespillere er i stor grad byfolk som er velferdspensjonister, og som historien har vist, betyr disse i virkeligheten svært lite. Frihet er iferd med å vinne land i Amerika, og den vil fortsette å vinne land så lenge du er årvåken, ikke glem at den føderale regjeringen er intrigant og konspirerende og vil finne opp måter å klandre våpeneierne for tragiske hendelser på, og dermed påkalle en falsk begrunnelse for avvæpnende borgere og skape et «monopol av vold» for regjeringen alene.

Les hele Mike Adams artikkel på engelsk her: http://www.naturalnews.com/038970_gun_control_backfired_America.html

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response