Norge er truet2 min read

Now Reading
Norge er truet2 min read

Aftenposten, Al-Qaida truer Norge: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Al-Qaida-truer-Norge-7135496.html

Alqueda er så infiltrert av CIA/Mossad og MI6, at de med sikkerhet tråkker hverandre på føttene. Vi har sterkt reaksjonære krefter i vårt norske samfunn, ansatte og planleggere på høyt statlig nivå, en liten, men slagkraftig gruppe, som mener å ville styre borgerne i landet gjennom bombesprenginger, mord og attenat, slik at alle får angst, blir redde, skremte og fryktsomme. PST og den militære etterretning møtes i SHAPE hver måned sammen med alle NATOlands etterretning, også spesialistene, Israels Mossad, under NATO’s ledelse. Derfra organiseres all terror. Også Alquaida trusler er bestilt derfra. Men det betyr bare at det er NATO som trekker i trådene.

Al-qaida kan gjennomføre aksjoner, men med hjelp av norsk Stay Behind, norsk frimurere og det norske Mossad på Jevnaker. For det viktige er at mange uskyldige blir drept, det ville være målet. Sikkert helst med bomber. For det skal være pressedugelig. Hele folket skal føle seg truffet. Da kan nemlig staten komme på banen med strenge kontrollerende lover. Da blir det nok mye mere enn i dag man må søke staten om tillatelse og meget mere man må betale skatt for. Politi med våpen i gatene. Bevæpnet militær i gatene våre som angivelig skal beskytte landets egne borgere mot terror. Spesialpoliti med skuddvester, hjelm og tykke nakker som med våpen i hånd går rundt om natten og bryter seg inn i leiligheter og hus for å arresterer mistenkelige personer. Den fremtid kommer, hvis vi blir sittende i sofaene.

Den eneste måten å kvitte seg med dette uvesenet på, er å fjerne hele statsapparatet, avskjedige alle stortingspolitikere, oppløse alle departement og direktorat, og sentrere samfunnsorganisasjonen rundt kommunene. Det ville lette trykket både på økonomi og samfunn.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response