Norge er truet2 min read

Now Reading
Norge er truet2 min read

Aftenposten, Al-Qaida truer Norge: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Al-Qaida-truer-Norge-7135496.html

Alqueda er så infiltrert av CIA/Mossad og MI6, at de med sikkerhet tråkker hverandre på føttene. Vi har sterkt reaksjonære krefter i vårt norske samfunn, ansatte og planleggere på høyt statlig nivå, en liten, men slagkraftig gruppe, som mener å ville styre borgerne i landet gjennom bombesprenginger, mord og attenat, slik at alle får angst, blir redde, skremte og fryktsomme. PST og den militære etterretning møtes i SHAPE hver måned sammen med alle NATOlands etterretning, også spesialistene, Israels Mossad, under NATO’s ledelse. Derfra organiseres all terror. Også Alquaida trusler er bestilt derfra. Men det betyr bare at det er NATO som trekker i trådene.

Al-qaida kan gjennomføre aksjoner, men med hjelp av norsk Stay Behind, norsk frimurere og det norske Mossad på Jevnaker. For det viktige er at mange uskyldige blir drept, det ville være målet. Sikkert helst med bomber. For det skal være pressedugelig. Hele folket skal føle seg truffet. Da kan nemlig staten komme på banen med strenge kontrollerende lover. Da blir det nok mye mere enn i dag man må søke staten om tillatelse og meget mere man må betale skatt for. Politi med våpen i gatene. Bevæpnet militær i gatene våre som angivelig skal beskytte landets egne borgere mot terror. Spesialpoliti med skuddvester, hjelm og tykke nakker som med våpen i hånd går rundt om natten og bryter seg inn i leiligheter og hus for å arresterer mistenkelige personer. Den fremtid kommer, hvis vi blir sittende i sofaene.

Den eneste måten å kvitte seg med dette uvesenet på, er å fjerne hele statsapparatet, avskjedige alle stortingspolitikere, oppløse alle departement og direktorat, og sentrere samfunnsorganisasjonen rundt kommunene. Det ville lette trykket både på økonomi og samfunn.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response