Mokhtar Belmokhtar drept?1 min read

Now Reading
Mokhtar Belmokhtar drept?1 min read

Nyheten bør tas med to klyper salt. Heller ingen andre har bekreftet at han er død, langt mindre sett ham død. Vi har jo Osama Bin Laden friskt i minne. Ingen så ham død, heller. Sansynligvis har han rett og slett raket av seg skjegget, skiftet navn og bor nå på en annen adresse. Han kom så og si fra ingenting og ble av media presentert som en stor, farlig og skrekkinngytende terrorist med ett øye. Som skreddersydd for ukeblader à la Se og Hør. Om ikke hele mannen er skapt av pressen, lurer jeg på? For anledningens skyld…en avisand, rett og slett? En terrorist kan man jo ha bruk for… og har man ingen for hånden, lager man en…

Belmokhtar drept: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10933900

At tidligere PST leder, general Torgeir Hagen ble satt til jobben å lede undersøkelseskommisjonen som «ikke skal undersøke noenting», er påtagelig. Her er det åpenbart nettopp mange ting som skal skjules.

«Vi vil granske alle relevante forhold før, under og etter terrorangrepet for å lære og forbedre selskapets sikkerhet og beredskap. Vi har lagt vekt på å knytte til oss anerkjente eksterne eksperter på terrorisme og sikkerhet i dette arbeidet. I tillegg vil vi benytte den kompetanse som finnes blant selskapets medarbeidere», sier Rennemo i Statoil (http://www.statoil.com/no/NewsAndMedia/News/2013/Pages/26feb_InAmenas_investigation_team.aspx).

Spesialister på sikkerhet har man flere av enn sandkorn på stranden. Som om man trengte en med autoritet og årelang erfaring fra PST, attpåtil en militær general og høygradert frimurer til dette. En oppsetning som virker meget søkt på meg.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response