Attentatet på Hugo Chavez1 min read

Now Reading
Attentatet på Hugo Chavez1 min read

Topp foto, her: Hugo Chavez har ved mange av sine politiske handlinger gjort dypt inntrykk på mange, mange mennesker. Han virker å ha vært et klokt menneske, men også en meget våken, intelligent offiser og statssjef.

Greg Palast har i en kort film forsøkt å beskrive hans politiske liv mellom George Bush’ USA og de fattige i Venezuela.

«We have the ability to take him out and I think the time has come to exercise that ability. We don’t need another 200-Billlion-$-war, to get rid of one, you know, strong dictator. It’s a whole lot easier to get one of our covert operatives to do the job and get it over with», se her.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response