Attentatet på Hugo Chavez1 min read

Now Reading
Attentatet på Hugo Chavez1 min read

Topp foto, her: Hugo Chavez har ved mange av sine politiske handlinger gjort dypt inntrykk på mange, mange mennesker. Han virker å ha vært et klokt menneske, men også en meget våken, intelligent offiser og statssjef.

Greg Palast har i en kort film forsøkt å beskrive hans politiske liv mellom George Bush’ USA og de fattige i Venezuela.

«We have the ability to take him out and I think the time has come to exercise that ability. We don’t need another 200-Billlion-$-war, to get rid of one, you know, strong dictator. It’s a whole lot easier to get one of our covert operatives to do the job and get it over with», se her.

 

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr uendelig mye. De virker velsignende og varmende, noe jeg takker ærbødigst for. Hvis jeg kan inspirere til engasjement, slik at vi sammen også kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet av våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis det utover det ennå er overskudd, sier jeg ikke nei, min paypal er: post@sveningejohansen.no
Comments
Leave a response

Leave a Response