Ghadaffi, mannen som bygde opp Libya1 min read

Now Reading
Ghadaffi, mannen som bygde opp Libya1 min read

Tenk at Bjørnstjerne Bjørnsons, Henrik Ibsens og Edvard Munchs Norge har vært med på å bombe et annet lite land tilbake til steinalderen, ørkenen og pøbelveldet. Ansvaret for dette har Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg, men også alle Stortingspolitikere som underskrev beslutningen, tatt på seg. I Libya var det gratis medisinsk behandling for alle, utdannelse helt opp til og med universitet, likedan. Dette ble betalt av nasjonaliserte oljeressurser. Han lot bygge sykehus og skoler og ikke minst, infrastruktur, slik at landet kunne begynne å pulsere og leve. Til og med medisiner har vært gratis tilgjenngelig for barn, den almenne mann og kvinne. Norge har ikke gratis medisinsk behandling. De norske sykehusene forlanger til og med høye parkeringsgebyr for besøkende slekt og venner. I Libya var det gratis. Etter Ghadaffis ublodige overtagelse av landet ble viktige matprodukter subsidiert og elektrisitetnettverket ble bygget ut over hele landet. Store vanntilførselsprosjekter ble satt i gang og bygd ut over hele landet, slik at ørkenlandskapet skulle kunne blomstre opp. Norske bombefly var med på å drepe sivilbefolkningen og bombe vannanlegg, sykehus og skoler. Måtte de som så lettvint sa ja til dette, betale dyrt for sine handlinger.

Se også http://www.brasschecktv.com/page/22812.html – Brasscheck

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response