Ghadaffi, mannen som bygde opp Libya1 min read

Now Reading
Ghadaffi, mannen som bygde opp Libya1 min read

Tenk at Bjørnstjerne Bjørnsons, Henrik Ibsens og Edvard Munchs Norge har vært med på å bombe et annet lite land tilbake til steinalderen, ørkenen og pøbelveldet. Ansvaret for dette har Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg, men også alle Stortingspolitikere som underskrev beslutningen, tatt på seg. I Libya var det gratis medisinsk behandling for alle, utdannelse helt opp til og med universitet, likedan. Dette ble betalt av nasjonaliserte oljeressurser. Han lot bygge sykehus og skoler og ikke minst, infrastruktur, slik at landet kunne begynne å pulsere og leve. Til og med medisiner har vært gratis tilgjenngelig for barn, den almenne mann og kvinne. Norge har ikke gratis medisinsk behandling. De norske sykehusene forlanger til og med høye parkeringsgebyr for besøkende slekt og venner. I Libya var det gratis. Etter Ghadaffis ublodige overtagelse av landet ble viktige matprodukter subsidiert og elektrisitetnettverket ble bygget ut over hele landet. Store vanntilførselsprosjekter ble satt i gang og bygd ut over hele landet, slik at ørkenlandskapet skulle kunne blomstre opp. Norske bombefly var med på å drepe sivilbefolkningen og bombe vannanlegg, sykehus og skoler. Måtte de som så lettvint sa ja til dette, betale dyrt for sine handlinger.

Se også http://www.brasschecktv.com/page/22812.html – Brasscheck

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response