Terrortrussel og statsministermakt1 min read

Now Reading
Terrortrussel og statsministermakt1 min read

Kronikk Hareide og Stensønes: http://www.nrk.no/ytring/pa-tide-a-se-fremover-1.10976276

Se, så fullfører de den ene strategiske forandring etter den andre som også var målsettingene i kjølvannet av Anders Behring Breiviks drapsaksjon. At det skulle bli Hareide som utfører dette, overrasker meg. Hareide solgte seg til kontrollstatens menn. Er virkelig «i nattens mørke alle katter grå»? Var Hareide ikke et unntak?

«Trusler mot Norge, norske borgere eller norske interesser kan oppstå i et komplisert samspill av nasjonal og internasjonal politikk og realinteresser, i kombinasjon med forutsette og uforutsette hendelser», skriver Hareide og Stensønes. «I samme ånd bør vi nå ta de grep som er nødvendig for å sikre landet og borgerne på best mulig måte mot et bredt sett av trusler», avslutter de kronikken.

Det synes som om de faktisk ikke har den aller minste anelse om at de har gjort seg til redskaper for et kommende terror-regime, terror mot landets borgere. De har ikke tatt innover seg at drapsaksjonene (Utøya og In Amenas) var iscenesatt med denne målsetting for øyet. Statsminister skal ha all makt i sine sine hender. Under dekke av terrortrussel skal han, akkurat som USA’s president, kunne gjøre hva som helst, når som helst.

Hvis ingen andre politikere har vett nok til å stoppe dette, vil vi se despoti og tyranni vokse frem. Det vil komme forfølgelse, fengsling og drap av andre mennesker bestemt fra statsministerstolen. For maktens skyld.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response