Terrortrussel og statsministermakt1 min read

Now Reading
Terrortrussel og statsministermakt1 min read

Kronikk Hareide og Stensønes: http://www.nrk.no/ytring/pa-tide-a-se-fremover-1.10976276

Se, så fullfører de den ene strategiske forandring etter den andre som også var målsettingene i kjølvannet av Anders Behring Breiviks drapsaksjon. At det skulle bli Hareide som utfører dette, overrasker meg. Hareide solgte seg til kontrollstatens menn. Er virkelig «i nattens mørke alle katter grå»? Var Hareide ikke et unntak?

«Trusler mot Norge, norske borgere eller norske interesser kan oppstå i et komplisert samspill av nasjonal og internasjonal politikk og realinteresser, i kombinasjon med forutsette og uforutsette hendelser», skriver Hareide og Stensønes. «I samme ånd bør vi nå ta de grep som er nødvendig for å sikre landet og borgerne på best mulig måte mot et bredt sett av trusler», avslutter de kronikken.

Det synes som om de faktisk ikke har den aller minste anelse om at de har gjort seg til redskaper for et kommende terror-regime, terror mot landets borgere. De har ikke tatt innover seg at drapsaksjonene (Utøya og In Amenas) var iscenesatt med denne målsetting for øyet. Statsminister skal ha all makt i sine sine hender. Under dekke av terrortrussel skal han, akkurat som USA’s president, kunne gjøre hva som helst, når som helst.

Hvis ingen andre politikere har vett nok til å stoppe dette, vil vi se despoti og tyranni vokse frem. Det vil komme forfølgelse, fengsling og drap av andre mennesker bestemt fra statsministerstolen. For maktens skyld.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response