Glenda Jackson om Margareth Thatcher1 min read

Now Reading
Glenda Jackson om Margareth Thatcher1 min read

de avskyeligste sosiale, økonomiske og åndelige skader dette landet…

«We were told, that everything I had been taught as a vice, and I still regard them as vices, under Thatcherism was in fact a virtue;  greed, selfishness, no care for the weaker, sharp elbows, sharp needs. …spoking of selling the family silver and people knowing under those years the price of everything, and the value of nothing».

…ble fortalt at alt jeg hadde lært om dårlige egenskaper, jeg betrakter dem ennå som dårlige egenskaper, under thatcherisme var gode; så som grådighet, egoisme, ikke å bry seg om de svake, skarpe albuer og overdrevent forbruk. …snakket om familiesølv…og folk visste i de dager prisen på alt, men kjente ikke verdien av noe som helst…..

«A woman? Not on my terms,» says the Labour MP, declaring that Thatcher wreaked «the most heinous, social, economic and spiritual damage upon this country»: http://www.newstatesman.com/politics/2013/04/watch-glenda-jackson-savages-thatcher
About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response