Victor Ostrovsky om Mossad1 min read

Now Reading
Victor Ostrovsky om Mossad1 min read

«Jeg hadde altfor lenge tjent for de falske herrene. Så langt tilbake jeg kan huske, tvilte jeg på deres redelighet, men kvelte skeptisismens flamme i loyalitet til de store mål. Jeg tok imot den nye religion, zionismen. Ingenting er enklere enn å kaste seg inn i nasjonalismens dragsug. Selv idag, da jeg kan se tilbake på mine knuste drømmer, grøsser jeg selv hvis jeg hører den israelske nasjonalsang på lang avstand.

Jeg hadde gitt mitt liv og den enestående måte å leve det på, til mitt land. Jeg sørger ikke over de mange tapte år av mit liv hvor jeg forsøkte å virkeliggjøre den såkalte israelske drøm. Det som bekymrer meg er at jeg beskjeftiget meg med noe falskt i så lang tid. Zionismen eksisterer, akkurat som (det sørafrikanske bemrk. red.) aparteid, bare til fordel for ett enkelt folk. Allerede ut fra definisjonen er dette forstokket; en rassistiske bevegelse fra de det 19.århundre; ut fra menneskerettighetenes målestokk holder dette ikke mål».


Fra epilog, Victor Ostrovsky, Mossad, Die schmutzigen Geschäfte des israelischen Geheimdienstes, Goldmann Verlag, vollständige Taschenbuchausgabe, 1996, ISB 3-442-12658-4

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response