Bombesprengninger under maraton i Boston3 min read

Now Reading
Bombesprengninger under maraton i Boston3 min read

Hør intervju med Mike Heiliger, 59, en av løperne:

Utdrag av Mike Adams artikkel:

Hvorfor visste Boston bombetroppen alt dette på forhånd?

Gitt disse fakta, spør deg selv: hvem er den mest sannsynlig skyldige i bombingen? Boston bombe troppen tydelig hadde fått forhåndsvarsel om tilstedeværelsen av bombene på maraton, og de hadde også fått forhåndsvarsel om plasseringen av bomben på Kennedy Presidential Library. Det er to rimelige forklaringer på dette:

1) Noen ringte i en advarsel, og truet med å bombe hendelsen, som er grunnen til at bombetroppen var på scenen. 2) Bombetroppen utførte av bombingen som en falskflagg operasjon å oppnå et politisk mål (slippe løs TSA (Transportation Security Admnistration) på gatene, skylde på høyre-ekstreme, øke bombetroppen budsjett, osv.).

1: Hvis en troverdig trussel hadde blitt ringt inn, hvorfor avbrøt ikke Boston politiet maraton eller prøvde å advare løperne om sikkerhetstrusselen? Er det deres politikk å tillate folk å jogge rett inn i en massakre som de allerede har blitt advart om?

2: Det kan ha vært mange grunner til at Boston bombetropp kunne ha plassert bombene på maratonet. Det kunne ha vært en øvelse som gikk forferdelig galt (dvs. ingen eksplosjoner var planlagt, men de av ved et uhell), eller det kunne ha vært en bevisst forsøker å terrorisere det amerikanske folket og rettferdiggjøre væpnede TSA-agenter på gatene for fremtidige sportsarrangementer.

Dette ser mer ut som en planlagt hendelse å rettferdiggjøre en TSA tilstedeværelse. Selv om det fortsatt er litt tidlig å vite dette sikkert, kan det se ut som en planlagt hendelse som er satgt ut i livet av Boston bombetroppen, kalt en «øvelse», deretter brukt som et påskudd for presidenten for å innkalle TSA-agenter å være i gatene under alle fremtidige sportsarrangementer. Og som i sin tur er forberedelsene til TSA’s okkupasjon av Amerika, som alltid har vært målet for Obama. Husk tilbake til valgkampanjen hvor han kunngjorde han ønsket å bygge en «sivile nasjonal sikkerhetsstyrke.»

Klikk her for å se videoen der Obama sier:»Vi har må ha en sivil nasjonale sikkerhetssyrke som er like sterk og godt finansiert…»

Den raskeste måten å bygge en innenlandske nasjonal sikkerhet kraft er å iscenesette innenlandske bombene som et påskudd. Det virker mer og mer som om det er dette som spilte seg ut i i dag i Boston. Husk også at DHS (Dep.Homeland Security) har nå kjøpt over 2 milliarder runder med ammunisjon skal brukes innenlands, mot det amerikanske folket. (Nummeret var 1.6, men har nå blitt oppgradert til over 2 milliarder.) Hva som skjer videre vil vise bakgrunnene. Uansett hva du kanskje tror er bak dette akkurat nå, vil det virkelige beviset finnes i hva Obama kaller svar på bombeaksjonene. Hvis han kaller TSA ut på gatene i Amerika for å «holde alle trygt» på sportsarrangementer, var dette klart en falskflagg rullet ut for politiske formål. Det var et påskudd til å rettferdiggjøre en TSA ut i gatene.

Hvis bombingen brukes til å ramme og klandre veteraner, blues eller «høyreorienterte ekstremister», så er det klart en falskflagg også. Veteraner og blues har vært sterkt demonisert av Obama-administrasjonen, i tillegg til de venstreorienterte medier. Hvis administrasjonen unngår å bruke bombeaksjonen for å offentliggjøre sin politiske agenda, ville det vært legitimt at dette var et tilfeldig terroranslag av en vanvittig individ. Vi må vente og se hva Obama kaller reaksjon på angrepene for å vite deres sanne politiske formål.

Hele artikkelen til Mike Adams, Natural News : http://www.naturalnews.com/039928_Boston_marathon_bombings_official_story.html
Søkende bombehunder sett før maratonstarten: http://www.brasschecktv.com/videos/government-terror/this-is-just-a-training-exercise-do-not-worry.html
About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response