Now Reading
Etterforskning av bombeprengninger i Boston


Etterforskning av bombeprengninger i Boston

Etterforskning av bombeprengninger i Boston

På bakgrunn av hvordan «terroraksjoner» har blitt etterforsket tidligere (særlig Oklahomahendelsen 19.april 1995), er det mange som ikke har tillit til at US regjeringen er interessert i sannheten. At det er helt andre ting The Federal Government er opptatt av:

Video: http://www.brasschecktv.com/page/23057.html

A Noble Lie: The Oklahoma City Bombing of 1995

A myth or untruth knowingly told by the elite to maintain social harmony, or the social position of the elite? The 1995 bombing in Oklahoma City was a direct blow to the heart of America. 168 people were killed, including nineteen children. For those watching the nightly news, terrorism had come home. For years following the bombing, countless victims, family members, survivors, rescuers and ordinary americans, have questioned the official accounts about that fateful day. Hoping to shed light on answers long ignored and censored, both by prominent media outlets and the U.S. government, A Noble Lie peels back what we thought we knew about the bombing and it’s perpetrators.

This film exposes information never before examined or brought to the attention of the American public. A Noble Lie is the culmination of years of research and documentation conducted by independent journalists, scholars and ordinary citizens. Often risking their personal safety and sanity, they have gathered evidence which threatens to expose the startling reality of what exactly occurred at 9:02 am on April 19, 1995 in Oklahoma City. Utilizing footage and eyewitness testimony, previously unseen, A Noble Lie will change forever the way you look at the true nature of terrorism.

The FBI and Congress have shown us exactly what we can expect from the Boston bombing investigation. Here’s how they’ve handled events like this before.

Bombesprengning av Alfred P. Murrah Federal Building 19.april 1995,

168 drept, 800 skadde

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response