Etterforskning av bombeprengninger i Boston1 min read

Now Reading
Etterforskning av bombeprengninger i Boston1 min read

Etterforskning av bombeprengninger i Boston

På bakgrunn av hvordan «terroraksjoner» har blitt etterforsket tidligere (særlig Oklahomahendelsen 19.april 1995), er det mange som ikke har tillit til at US regjeringen er interessert i sannheten. At det er helt andre ting The Federal Government er opptatt av:

Video: http://www.brasschecktv.com/page/23057.html

A Noble Lie: The Oklahoma City Bombing of 1995

A myth or untruth knowingly told by the elite to maintain social harmony, or the social position of the elite? The 1995 bombing in Oklahoma City was a direct blow to the heart of America. 168 people were killed, including nineteen children. For those watching the nightly news, terrorism had come home. For years following the bombing, countless victims, family members, survivors, rescuers and ordinary americans, have questioned the official accounts about that fateful day. Hoping to shed light on answers long ignored and censored, both by prominent media outlets and the U.S. government, A Noble Lie peels back what we thought we knew about the bombing and it’s perpetrators.

This film exposes information never before examined or brought to the attention of the American public. A Noble Lie is the culmination of years of research and documentation conducted by independent journalists, scholars and ordinary citizens. Often risking their personal safety and sanity, they have gathered evidence which threatens to expose the startling reality of what exactly occurred at 9:02 am on April 19, 1995 in Oklahoma City. Utilizing footage and eyewitness testimony, previously unseen, A Noble Lie will change forever the way you look at the true nature of terrorism.

The FBI and Congress have shown us exactly what we can expect from the Boston bombing investigation. Here’s how they’ve handled events like this before.

Bombesprengning av Alfred P. Murrah Federal Building 19.april 1995,

168 drept, 800 skadde

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response