Intervju med Zubeidat K. Tsarnaeva, mor til brødrene i Boston5 min read

Now Reading
Intervju med Zubeidat K. Tsarnaeva, mor til brødrene i Boston5 min read

Zubeidat K. Tsarnaeva, the mother of Boston bombing suspects Dzhokar and Tamerlan Tsarnaev, said Friday that her eldest son Tamerlan was under the control of the FBI.

«He was controlled by the FBI, like for three, five years,» she told Russia Today during an interview. «They knew what my son was doing, they knew what actions and what sites on the Internet he was going [to], they used to come…and talk to me…they were telling me that he was really a serious leader and they were afraid of him.» «How could this happen?…They were controlling every step of him, and they are telling today that this is a terrorist attack,» she added. The FBI is notorious for recruiting and framing terrorist patsies. A report compiled by Mother Jones and the Investigative Reporting Program at the University of California-Berkley found that of the 158 prosecutions carried out on terrorism charges since 9/11, 49 defendants participated in plots that were arranged by FBI agen…

At leteaksjonen var overdimensjonert er klart. Med 9000 tungt bevæpnete politi/soldater på jakt i en mindre by, er spørsmålet om noen her egentlig er ute i andre ærend; nemlig å bruke anledningen øve på fremtidige store bevæpnede aksjoner. Sammen tanke slo meg da de ved hurricane Sandy evakuerte New York, en by som har hatt hundrevis av hurricanes uten at noen noen gang tenkte å evakuere.

Vi slår fast at den såkalte gjerningsmannen ble drept. Han fikk ingen anledning å forklare seg selv. Det kan ikke utelukkes at FBI ville ha en død gjerningsmann, en drept gjerningsmann. Det er også mulig at politimannen som ble skutt, ikke ble drept av Tamertlan, men av en spesialist fra marinen, the Navy Seals, avbildet som tilstedeværende før bombeeksplosjonene. Det vil være avgjørende å se om broren Dzhokar kommer til å overleve. Hvis dette var en falskflagg-aksjon, slik mye tyder på, ville bakmennene være interessert i hans død.

Sitat Aftenposten: «Det forsto vi da politifolkene begynte å juble og klappe. Da skjønte vi at dette var over. Politiet jublet da de tok ham, og det gjorde nok hele byen, sier hun med et eneste stort smil». Det er meget uvanlig at politi applauderer i en situasjon hvor folk blir skutt og drept. Applauderer ved drap. Det er mobben som gjør det. Mobben og rowdyene som også henger folk opp i de nærmeste trær fordi de ikke liker dem. Enkelte medlemmer av Ku Klux Klan gjorde det. Amerikanerne har vært forsiktige med slikt siden den gang. Kanskje fikk noen sentrale offiserer ordre om dra igang slikt. Fordi noen meget høyere oppe i systemet vil ha presseoppslag om akkurat det, slik at de skal kunne forsvare sine handlinger ved å si at borgerne i Boston ville det .

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Politiet-jublet-da-de-tok-ham-7180505.html#.UXKG-ElI1yA

Å finne på en slik handling er, sett fra et enkeltindivids ståsted, merkelig, ja, nesten umulig. Det skal noe til å ville drepe tilfeldige barn, unge og voksne. Ingen av disse unge mennesker har vist, da vi ville ha kunnetg se dette på foto, et slikt brennende hat mot omgivelsene, at de ville ha vært istand til slike handlinger. Hat var ikke det som lyste ut av deres ansikter, men tydelig sjelelig forvirring. Ja, forvirring kanskje skapt ved hjelp av medisiner. Vi vet at CIA har drevet forskning på medisinsk manipulasjon og kontroll av mennesker siden andre verdenskrig.

Ansiktsuttrykket til det avbildede Tamerlan er ikke ulikt uttrykket til Adam Lanza fra Sandy Hook-massakren og James Holmes fra kinoskytingen i Ohio, kanskje er det sant som moren hevder, at sønnen ble manipulert av FBI, men ikke bare ham, også Lanza og Holmes:

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/28/newtown-shooting-search-warrants_n_2970351.html

http://www.ndtv.com/article/world/batman-shooting-suspect-s-trial-in-august-341676

Israel er med, terror gjør oss til en familie, sier Peres, de sender spesialister til Boston:

http://www.timesofisrael.com/israeli-police-chiefs-head-to-boston-to-meet-with-fbi/

 

Israel Police chief Yohanan Danino and other senior police officers left Israel late Tuesday night, heading to the US to meet with FBI officials and other law enforcement officials in the aftermath of the Boston Marathon bombings. Discussions will center on the Boston bombings and deepening professional cooperation between the law enforcement agencies of both countries, Maariv reported.

President Shimon Peres on Tuesday sent his condolences to those hurt in the Boston bombings, and warned foreign diplomats about the ongoing danger posed by terrorism. Speaking at his residence to the Foreign Diplomatic Corps toward the end of Israel’s 65th Independence Day, Peres expressed the country’s solidarity with the bereaved families in Boston today. Three people lost their lives, 140 were wounded and I want to send, on behalf of all of us, our condolences to all the families and wish a speedy recovery to all the injured.

When it comes to events like this, all of us are one family. We feel a part of the people who paid such a high price. God bless them, the president said. While conventional wars between countries used to be the main danger, things have changed, Peres stated. Today the real problem is terror, and terror is not an extension of policy: Their policy is terror, their policy is to threaten. Terrorists divide people, they kill innocent people.

Det er ikke ofte offentligheten får vite at Israels terror- og sprengstoffspesialister dukker opp. Ved bombeeksplosjonen på T-banen i Minsk, Hviterussland (11.april 2011 – 15 drept, 200 skadet og lemlestet), var det bare Spiegel som rapporterte i en bisetning at 9 israelske bombe- og sprengningseksperter var tilstede. Sprenglegemet i T-banen var forøvrig av samme type som i Boston, fylt med nagler, metallskrot og splinter. Også der skulle flest mulig bli skadet og drept. At de i Boston brukte en trykk-koker som oppbevaring for sprengstoffet og metallbitene, er særegent. For hvem har ennå trykk-kokere stående? De er ikke mange. Kostnadene for begge bombene, Minsk og Boston, er helt sikkert også omtrent de samme, 100 US$, slik at alle skulle være helt sikre på at slike bomber kan gudoghvermann lage. Kanskje er det nettopp Shimon Peres’ tydelig påtatte medlidenhet og trøst det som forbinder Israel med aggressive, groteske og stygge terrorhandlinger.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response