John McCain og lemlestelsene i Boston1 min read

Now Reading
John McCain og lemlestelsene i Boston1 min read

Kommer vi til å se terrorhandlinger i tiden fremover med mange sårede og døde fordi noen mektige mennesker med representanter i den amerikanske kongress og senat vil forvandle USA til et totalitært militærdiktatur? Det kan se ut som om vi allerede nå ser noe av hva som er villet med lemlestelsene i Boston (fra Aftenposten 21.04.2013):

De republikanske senatorene John McCain og Lindsay Graham er blant dem som nå har begynt å diskutere hva slags rettsprosess som nå venter gjerningsmannen bak tragedien. «Under krigslovene kan vi anse den mistenkte som en fiendtlig stridende, uten vanlige rettigheter», sier de to ifølge CNN.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/McCain-vil-bruke-krigslover-mot-Boston-bomberen-7180580.html#.UXOf3UlI1yC

McCain var også sammen med George W. Bush, en av pådriverne i den totale ødeleggelse av Irak. Han tilhører zionistene i US kongress.

John McCain i omfavnelse med George W. Bush viser et nært åndelig beslektsskap
About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response