Terror i Europa og NATO2 min read

Now Reading
Terror i Europa og NATO2 min read

Det store fransk-tyske TV selskap Arte har produsert en film om europeisk terror: De som ble lemlestet, såret eller mistet sine kjære i de fullstendig meningsløse terrorangrep i Italia, Tyskland og Belgia mellom 60- og frem til ut på 80-tallet, vet hva blind terror vil si. Bare forvirret intellektualitet kan få frem motiv til slike handlinger. Det er syke sjeler som vil ha makt. De lever midt iblant oss. Vi, borgerne, har gitt dem skattemidler for å gjøre dem istand til å drepe og lemleste. Således er vi selv også medskyldige. Det er dette vi må rydde opp i!

Det var venstreekstremister som ble utpekt som skyldige, mens gjerningsmennene kom fra høyreekstremistiske grupperinger. Sprengstoffet var av militær opprinnelse, NATO-lager. Sporene fører til paramilitære strukturer som ble organisert og planlagt av NATO. Dette var utenfor parlamentarisk kontroll. Historien begynner straks etter 2.verdenskrig. Reinhard Gehlen, en nazist, ble sjef for etterkrigstidens hemmelige politi i Tyskland, kontor i IG Farbens store kontorbygg i Frankfurt med ansvar for oppbygging av Stay Behind i BRD, Tyskland. Her fikk bl.a. tidligere nazister nye oppgaver, nå ansatt som antikommunistiske frihetsforkjempere. Farlige kriminelle ble således plutselig samarbeidspartnere. Dette ble bestemt av amerikanerne.

Den 26/9 1980 ble en bombe sprengt ved inngangspartiet på Oktoberfesten i Muenchen, Tyskland, hvor 200 000 mennesker var tilstede (se 34:50 i filmen). 13 mennesker døde (barn, kvinner og menn) og 211 ble tildels hardt såret og lemlestet. Dette var den verste og blodigste terroraksjon i tysk etterkrigstid. Raskt ble en anstifter funnet, Gundolph Koehler. Etter kort tid ble sammheng med en høyreekstremistisk Wehrsportgruppe Hoffmann fastslått. Mye tydet på at disse var engasjert som Stay Behind. Fra dette punkt grep riksadvokaten inn, la lokk på  etterforskningen og gikk ut i offentligheten med en dekkhistorie om Koehler som soloterrorist, akkurat som historien om Anders Behring Breivik. Tilfeldig?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response