Britisk soldat brutalt myrdet i Woolwich, London2 min read

Now Reading
Britisk soldat brutalt myrdet i Woolwich, London2 min read

Lee Rigby, musiker i hæren

Et usedvanlig brutalt mord har funnet sted.  For å finne frem til hvem som står bak utøverne, må spørsmålet stilles hvem som tjener på dette. Hvem har fordeler av at slikt blir gjort? Hvem ønsker at brutale mord skal utføres? Åpenbart er en av utøverne ikke verre stilt enn at han svarer på tiltale fra en forbipasserende, engasjert og modig kvinne.  Han var altså verken desperat eller panikkslagen.

Se intervju med Ingrid Loyau-Kennet, den britiske kvinne som konfronterte morderen: http://www.guardian.co.uk/uk/video/2013/may/23/woman-confronted-alleged-woolwich-attacker-video

Det skulle være brutalt, fordi da kan pressen bruke de store overskrifter. Det var det ene. Bekreftende er følgende utsagn fra Aftenposten:  «Ba om å bli tatt bilde av. Etterpå skal gjerningsmennene ha bedt tilskuere og forbipasserende om å ta bilder og video av dem». Det var altså ikke verre enn at de meget gjerne ville i avisene. Vi merker oss at i kampens hete, de hadde akkurat drept et menneske på blodigste måte, men glemte ikke å nevne i forbifarten at man måtte ta videoer og foto av dem…tenk det, Hedda…..

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Vi-gjor-dette-fordi-muslimer-dor-hver-dag-7209063.html#.UZ5qI6BoM7w

Det andre er det åpenbart skulle være muslimer som var utøverne. Da er det nærliggende å tro at mordhandling ble utført i oppdrag for noen som vil så sterkt hat mellom hvite englendere og fargede muslimer…Det gjelder altså ikke hvite muslimer, men fargede muslimer.

Teksten som kommer fra deres munn, virker bestilt, fordi den bekrefter akkurat dette: «Vi sverger ved allmektige Allah at vi aldri vil slutte å kjempe mot dere. Den eneste grunnen til at vi gjør dette er at muslimer dør hver eneste dag. Den britiske soldaten er et øye for et øye, en tann for en tann, og legger til: Jeg er lei for at kvinner måtte se dette her i dag, men i våre land må våre kvinner se slike ting hver dag. Dere vil aldri være trygge, fjern myndighetene, de bryr seg ikke om dere».

Andre voldelige og tilsynelatende meningsløse handlinger har blitt utført etter samme konsept: 1) å få de størst mulige overskrifter og 2) å så hat … Jeg går ut fra at gjerningsmennene ble fengslet. Hvis de på noen måte får innrømmet lettelser i straffenutmålingen, kan dette være tegn på at organisasjoner med innflytelse i det engelske rettssystem står bak.

Foto fra http://www.guardian.co.uk/uk/2013/may/23/woolwich-latest-developments-live

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response