Nå kommer det til å eksplodere i Woolwich og hele Storbritannia3 min read

Now Reading
Nå kommer det til å eksplodere i Woolwich og hele Storbritannia3 min read

Nå kommer det til å eksplodere i Woolwich og hele Storbritannia

Lee Rigby (25) drept

Hvis vi kjenner våre pappenheimere rett, har de sine mange agent provokateure i de høyreekstremistiske grupper. Det er klart at de nå jobber febrilsk for å få frem sosiale eksplosjoner. London er en meget stor by. Med 8,1 millioner innbyggere skjer det mange overfall, lemlestelser og mord hver eneste dag. Mellom 2012 og 2013 skjedde det 107 mord, mens 149 143 voldelige overfall fant sted (se http://www.met.police.uk/crimefigures/). Vi hørte lite om dem her i Norge. Hvorfor skulle en enkel hendelse som denne i Woolwich få slik omfattende og også internasjonal oppmerksomhet? Jo, fordi denne var planlagt fra høyt hold og de betydelige avisene har spilt med på laget.

Kilde Aftenposten e-avis 24.mai 2013

Kilde Aftenposten E-avis 24.mai 2013

Uttalelsene fra den britiske etterretning, MI65, om den ensomme ulv, terroristen, hele to dager etter hendelsen, tyder på at også de har en part i saken. Ikke bare Anders Behring Breivik ble fremstilt slik, men også i saken mot Gundolph Köhler, mannen som sto ansvarlig for bombesprengningen på Oktoberfesten i München i 1980, ble det fra riksadvokatens side hevdet at han var soloterrorist. Særlig etter at en nær sammenheng mellom Köhler og Wehrsportgruppe Hoffmann, en bevæpnet Stay Behind gruppering ble påvist, noe som sogar førte til at videre etterforskning ble lukket. Den ene gjerningsmannen i Woolwich, Michael Adebolajo, født i London av nigeriansk familie, kom med uttalelsen om «Jeg er lei for at kvinner måtte se dette her i dag, men i våre land må våre kvinner se slike ting hver dag», noe som virker iscenesatt da guttungen ifølge avisen

The Guardian (sitat): «Adebolajo was an ordinary British schoolboy; born in Lambeth in December 1984, he grew up in Romford, travelled to school on the bus, played football and appeared to have a lot of friends».

Han var engelsk av fødsel, i sitt 29 år, tilhørighet i England, ikke Nigeria, hans land (våre land, sier han) er egentlig England. Hans uttalelser til pressen noen øyeblikk etter de grusomme og meget blodige handlinger, virker lært utenat. Etter min oppfatning så langt har han selv valgt å være en tragisk utgave av vår egen PST agent infiltrateur og provokateur Christian Høibø. Det er ikke intelligens som ligger bak slike valg.

Så er dette rett og slett et (av de mange) forsøk på å hisse opp sosiale konflikter, slik at man fra visse miljøer innenfor staten kan innføre særlig streng overvåkning og kontroll. Slike målrettede angrep mot enkeltpersoner og grupper kommer også til å opptre hyppigere over hele Europa i tiden som kommer, da denne metode er brukt i mange år allerede. Bakmennene tillater seg verre og verre hendelser, da det har blitt vanskeligere og vanskeligere å få den nødvendige oppmerksomhet. Det gjelder å så splid og hat. Den eneste medisin mot dette er sannheten. Det gjelder å finne den og ta den til seg.

Utsagn kilde Aftenposten: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Vi-gjor-dette-fordi-muslimer-dor-hver-dag-7209063.html#.UZ8cH6BoM7x
Utsagn kilde The Guardian: http://www.guardian.co.uk/uk/2013/may/23/woolwich-attack-suspect-michael-adebolajo

Siste nytt 25.mai kl.1200, 2013, kilde Infowars.com:, den arresterte mistenkte ble, ifølge en barndomsvenn, tilbudt jobb for seks måneder siden hos MI5.

25.mai Kl.1600: Vedkommende barndomsvenn er nå arrestert og siktet for terrorisme, ifølge Aftenposten.

Fra Aftenposten Nettavis 25.mai (Sitat): Enda en person er pågrepet etter Woolwich-drapet i London. Han ble pågrepet etter et TV-intervju der han påsto at britisk etterretning forsøkte å rekruttere en av de drapssiktede. Nasaybah var en bekjent av Michael Adebolajo. Han sa til TV-kanalen at agenter fra innlandsetterretningen MI5 hadde tatt kontakt med Adebolajo for et halvt år siden og prøvd å rekruttere ham som informant. 28-åringen skal ha avslått tilbudet. Om siste setning er føyet til av en myndighetene, engelsk avis eller Aftenposten skal være usagt.

Kilde: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Pagrepet-for-terrorisme-etter-intervju-med-BBC-7211710.html#.UaDKwKBoM7w
About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response