Staten skal vite alt2 min read

Now Reading
Staten skal vite alt2 min read

Hvis vi blir sittende med henda i fanget, kommer storebror til å intensivere overvåkningen helt til vi har vannet opp til halsekraven. Det har begynt i USA, men EU går samme veien og den norske stat lunter etter med halen mellom bena. PST gnir seg mellom hendene. Dette er helt ideelt for dem. Direktoratet for sikkerhet er opprettet kun av denne grunn. Og mange flere direktorat, departement og kontorer i navnet sikkerhet kommer etter i kjølvannet.

Hvis vi protesterer, ser det annerledes ut. Men bare hvis vi setter oss skikkelig på bakbeina.

Hør intervju med medlem av US Congress: Rep. Loretta Sanchez (D-Calif.) said lawmakers learned «significantly more» about the spy programs at the National Security Agency (NSA) during a briefing on Tuesday with counterterrorism officials. «What we learned in there,» Sanchez said, «is significantly more than what is out in the media today.»

Kilde: http://thehill.com/video/house/305047-dem-rep-lawmakers-learned-significantly-more-about-surveillance-programs-in-nsa-briefing

Hun antyder at det er meget mere avlytting enn det som er ute i media, idag.

Det kan dreie seg om at USA har avlyttet all elektronisk kommunikasjon i mange, mange år. De har stående kraftige radar- og avlyttingsstasjoner sentralt i hele Europa. De ble til og med flere ganger anklaget for å ha stjålet verdifulle patenter, satt de i produksjon og har latt regjeringsvennlige firmaer produsere. Utrolig, men sant. Vi har med banditter og kjeltringer å gjøre.

(Sitat VG) «Facebook sier amerikanske myndigheter ba om informasjon om nettsamfunnets brukere minst 9.000 ganger i andre halvår i fjor. Ulike offentlige amerikanske instanser ba om informasjon som berørte mellom 18.000 og 19.000 brukerkontoer bare i løpet av denne perioden. Facebook offentliggjorde antallet henvendelser fra myndighetene natt til lørdag norsk tid. Det samme gjorde Microsoft, som mottok mellom 6.000 og 7.000 krav om informasjon første halvår 2012. Informasjonen berørte minst 31.000 av selskapets kunder. Både Facebook, Microsoft og flere andre internettselskaper har bedt om å få offentliggjøre disse tallene etter avsløringene av den amerikanske etterretningstjenesten NSAs overvåking av internett. Årsaken er at selskapene frykter mediene har skapt et inntrykk av at de gir ut informasjon enda oftere enn det som faktisk er tilfelle».

Nettfirmaene latt dørene sine stå på vidt gap, spør du meg.

Kilde: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10104424

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response