Katta er ute av sekken, Kristin Halvorsen tar bladet fra munnen3 min read

Now Reading
Katta er ute av sekken, Kristin Halvorsen tar bladet fra munnen3 min read

Topp-foto, her, om ikke de to har det samme åndelige opphav? Hvilken virkelighet orienterer vi oss mot? På samme måte som Litauen ble slukt, overkjørt og okkupert av brutale sovjetkommunister i sin tid, på samme måte blir Norge nå langsomt overtatt av NWO, hvis talsmann i hovedsak er AP, men nå også Kristin Halvorsen. Hun har nå uttalt dette offentlig. Hør og se på opptaket. Hun bruker uttrykket «FN-ledet verdensorden» … begrepet «verdensorden» er ikke ofte å høre på våre kanter. Men dette har de systematisk arbeidet for i mange år, med Jens Chr Hauge i spissen. Anders Behring Breivik og hans misgjerninger den 22.juli 2011 var en del av dette, planlagt og brukt som brekkstang for den nye verdensorden. For AP-lederen Håkon Lie het dette «Det nye Jerusalem», som også er et begrep mange fundamentalistiske kristne grupperinger bruker om det samme. Det «nye» Jerusalems preg er fullstendig iskald kontroll. Men for at det skal ha virkning, kommer først det store kaos.

Hva betyr en NY verdensorden? Det betyr at totalitær statskontroll blir gjennomført på alle livsområder. Vi kommer til å måtte oppleve forsøk på «guddommeliggjørelse» av våre politikere ved hjelp av propaganda, akkompagnert av militær- og politibrutalitet. Samfunnets strukturer slik vi har kjent dem siden 60-årene oppløses langsomt i form av et syknet og nedbrutt næringsliv, et skolevesen som oppdrar til interesseløshet og totalt fravær av engasjement, et rettsvesen med vilkårlig justis og innen de mange og store statsapparater en utstrakt korrupsjon, vennetjenester og egenberikelse. Vi ser allerede hos oss i Europa og Norge begynnelsen på et sannhetsforlatt statstyranni og -despoti med et særegent drag.

Men bare hvis vi imot denne «velsignelse». Det behøver vi ikke.

Halvorsen sier at FN er de som skal gi den nye verdensorden. Men FN er ikke den påståtte genuine representant for et mangfoldig fellesskap av nasjoner. Et verdig motiv, men dette er en plantet løgn. For FN er NWO, New World Order. NWO vil overta hele verden, globalisere som de sier, internasjonalisere. Det høres så fint ut. Alle nasjoner sammen i en båt. Man skulle tro at det er menneskevennlig. Vel, det er også meningen at vi skal tro det. Men virkeligheten ser helt annerledes ut. Og dessverre, meget stygg.

Målsettingen ved FN’s opprettet i 1945 var en samlet verden ledet av ett miljø inn på en helt bestemt vei. Kanskje var det derfor at også en så oppegående og rakrygget generalsekretær som Dag Hammarskjöld ble myrdet i 1961? For de som trekker i trådene bak NWO er de rikeste rike, meget maktbegjærlige, umettelig grådige og fullstendig skruppelløse. De arbeider utfra en plan som de har benyttet helt siden det 19.århundre. Det er løgnens strategi. Men den har derfor også blitt deres kjennetegn.

Fordi de er finansielt mektige og har de ressurser de til enhver tid måtte trenge, kan de gjennomføre store og kostbare prosjekter, som terroraksjoner, narkotika- og våpensmuggling. Motivene er så suspekte og lysskye at de MÅ lyve seg fremover, hvert eneste skritt på veien. Halvorsen har arbeidet for dem i en årrekke, uvisst om hun har blitt lovet «gull og grønne skoger», har innsikt i virkeligheten eller om hun tilhører familien.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response