Terrortrusselen er alvorlig, det skal vi merke oss…2 min read

Now Reading
Terrortrusselen er alvorlig, det skal vi merke oss…2 min read

Vi tror kanskje ikke det, men det er alvorlig ment. I USA, Europa og Norge bestemmer de samme folkene. Nå har de bestemt seg for å gjennomføre et av sine mange terrorprosjekt, hvor de ofrer uskyldige sivile, slik at de kan stramme lovgivningen enda et hakk inn på belteremmen. Dette er deres målsetting, kort sagt.

Terrorhandlinger forberedes. USA’s etterretningstjeneste har agenter og provokatører i alle grupperinger (over hele jordkloden) som kunne tenkes å en gang ville utøve en terrorhandling. De har i løpet av årene opparbeidet seg så mye makt at de bestemmer hva som skal skje og når det skal skje. Det har lenge vært slik. Når Det Hvite Hus nå går stort ut i media og gjentar sine terroradvarsler, er det fordi ingen lenger tror på at terroristene er andre enn ansatte lønnet av MI6/CIA og Mossad. Det betyr at DE SELV, gjennom sine agenter og provokatører har tenkt å sette ut terrorhandlinger i livet, kanskje gjennom å bruke folk som ikke gjennomskuer forholdene.

Miljøet bak politikerne må idag bruke terror som politisk instrument. Terror er først og fremst drap av uskyldige. Det vil det være også denne gang. Dette gjelder ikke bare USA. Slik er også den norske stat idag.

Terrortrusselen er alvorlig: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.11164652

Frykter terror på den 27.dag i Ramadan: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Frykter-terror-pa-symboltung-dag-7270849.html#.Uf8PThXz3LA

Den fullstendige overraskelse bakfra, chutzpah, den jødiske overraskelse, gjerne fra bakhold, er kjennetegn på Mossads handlingsmønster, noe vi finner igjen i mange terroraksjoner i Europa og USA. Slik var den 11.september 2001 i New York. Slik var bombeattentatet i Oklahoma, USA, i 1995, slik var 22.juli 2011 i regjeringskvartalet, Oslo og på Utøya.  Først da er det presseduglig. For zionistene betyr tap av uskyldige mindre enn ingenting. Markedsføringen er viktig.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response