Gro Holm, NRK, kjerringa mot strømmen7 min read

Now Reading
Gro Holm, NRK, kjerringa mot strømmen7 min read

En NRK journalist har innflytelse på hele den norske befolkning. En Sverre Tom Radøy i Dagsnytt 18 blir hørt på i beundring av tusener nordmenn, fordi han, så langt det er mulig, er på jakt etter sannheten i sine spørsmålsformuleringer. Det er en journalist verdig å tilegne seg jaktlysten på sannhet. Fordi vi alle har en forhold til sannheten. Men når det ikke er tilfelle, er det rett og slett begredelig. Dette er tilfelle med Gro Holm. Hun er nærmest å sammenligne med «kjerringa mot strømmen».

 


Klippe, klippe sa kjerringa, så sta og stiv var hun, at hun til og med drev motstrøms etterat mannen hadde fått nok og druknet henne i elva. I en tid da fornuftige, opplyste mennesker ikke sluker løgnene til Israel og Obama om at Assad i Syria står bak gassmordene i Syria, går Gro Holm ut i offentligheten igjen og triumferer åpenlyst om hvordan de tenker i USA (I dagsnytt 18 den 10.september 2013):

«Det er ingen som er i tvil om, eller som tror at ikke Assad har brukt kjemiske våpen….»

 

Tenk det, Hedda, hun mener ingen er i tvil…

 

Til og Obama’s militære styrker mener at en krig mot Syria går langt utover grensene av hva de er interessert i å være med på. De har fått nok av Afghanistan- og Irakkrigen. Den amerikanske sivile befolkning står samlet mot krig i Syria. De har en oppfatning av saken. De står såpass samlet at congressmedlemmene ikke stemmer for, men imot. Dette vet åpenbart Congressmedlemmene.

Dette er viktig å vite. De tror at Assad ikke har stått bak i påståtte gassangrep, men opprørerne, Jihad og Alqaida, m.fl. De tror at noen har gitt opprørerne gassvåpen. Mange mener CIA har hatt en finger med i dette spillet. Mange utover den alternative presse hevder at opprørerne er de som har drept med kjemiske våpen. At de ble levert av den arabiske liga, CIA’s og Obama’s støttespillere. Til og med opprørere har innrømmet dette.

 

Men ikke Gro Holm. Hun sier klippe, klippe….

 

Syriske opprørere på jakt etter kjemiske våpen, «claiming that jihadist Syrian rebel groups were seeking to buy materials that could be used to produce highly toxic sarin gas»:

http://www.hurriyetdailynews.com/syrian-rebel-groups-sought-to-buy-materials-for-chemical-weapons-prosecutors-say.aspx?pageID=238&nID=54365&NewsCatID=341

 

Amerikansk militær vil ikke krig mot Syria: http://articles.washingtonpost.com/2013-09-05/opinions/41798832_1_u-s-army-war-college-syria-next-war

 

Dagens Næringsliv gjengir Putin som fastholder at det var opprørerne som sto bak gassangrepet: http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2680748.ece

 

Hegnar skriver at ikke engang FN våpeninsektører vet svaret hvem som sto bak: http://www.hegnar.no/okonomi/utenriks/article741326.ece

 

 

Men Gro vet bedre og påstår at hele USA vet det. Gro Holm mener åpenbart at Putin lyver. Hun støtter derved det som kan utvikle seg til å bli en verdenskrig. Som om hennes rapportering har med sannhet å gjøre. Hun unnlater å fortelle om hele bildet. Som om hun er betalt for akkurat det. Hvorfor forenkler hun situasjonen? Hvorfor gjengir hun det Obamas tilhengere, zionistene i det Hvite Hus, i Congress og Senat, mener?

 

Krigen i Syria er en skitten krig, bygd på utstrakt bruk av massemedia, strategiske løgner og særdeles vanvittige grusomheter. Det er ikke ukjent. Vi kjenner dette fra tidligere. Krigen mot Irak var slik. Krigen mot Libya var slik. Grusomheter mot uskyldige sivile synes å være midtpunktet. Det er en villet hovedsak som krigens innehold. Man har sluppet løs det «heite helvetet» gjennom å bevæpne folk som ikke kjenner hverken menneskeverd eller begrensninger. Akkurat som i Libya. Det som normale mennesker ser som helt unødvendig og overflødig, er krigens midtpunkt. Blodtørst rår som i feberfantasier. Barn, kvinner og menn blir skamfert og tatt av dage. Drap, voldtekter, grusomheter og lemlestelser finner daglig sted. Til og med halshugging med kniv og spising av menneskelige kroppsdeler. Helt grenseløst og uforståelig. Tilsynelatende bare for presseoppslagenes skyld.

 

Men vi finner den slags igjen andre steder. F.eks. å drepe gamle, barn og unge med bajonetter i det 21.århundre var uventet gammeldags og særdeles grusomt. Det sto Israels spesialsoldater for i Gaza. Ingen kom på at slikt går det an å gjøre. Angrepet var preget av det jødiske «chutzpah». De forferdelige massakrene på barn, unge og gamle i de palestineske flyktningeleire Sabra og Shatila i 1983 skjedde med israelsk medvirkning. Slike kjensgjerninger blir hold unna verdenspresssen. NRK, Aftenposten, VG eller Dagbladet har aldri nevnt slike ting. Zionistene har stor makt, også i Norge. Spesialistene på falskflagg-aksjoner er de samme zionistene i Israel og USA. De brukte de samme metoder i utviklingen av krigen mot Irak og Libya, den totale destruksjon og forgiftning av land og folk.

Det er vår oppgave å gjøre dette kjent, å skape en bevissthet om hvem som står bak ugjerningene. Med sine bidrag støtter Gro Holm Israels zionisters blodigste misgjerninger. Hvorfor? Med den brede bakgrunn hun har vet hun meget bedre enn det hun sier. Hun planter rett og slett en løgn mot bedre vitende. Andre motiver enn sannhet gjelder.

 

Gjerningsmennene bak Syriatragedien har gjort alt for å snu verdensopinionen. Illusjonsteknikker som video, tv og aviser har blitt satt inn. Bilder fra barnedrape i Irak ble brukt også her. Men den italienske fotograf kjente dem igjen. Målsettingen var å få stormaktene til å levere våpen, og erklære storkrig slik at landet kunne ødelegges totalt. Da det ikke hjalp, for ingen kunne glemme George W.Bush start på krigen mot Irak, satte de inn saringass. Det måtte vel snu verdensopinionen? Men denne forklaring var ikke papiret verdt, for en Gro Holm. Hun sto last og brast med Obama som flyktig hoppet fra den ene elegante løgn til den andre, smilende. For det er de samme som står bak dette, som i Irak og Libya. Det vet Gro og hun støtter dem. De blodtørstige.


Gro Holm er en vakker kvinne, men det verste eksempel på en journalist i oppdrag for å spre og holde løgn ved like. Jeg forstår ikke at hun kan sove rolig om natten.

 

«Ingen tvivlar på att giftgas användes i Syrien. Men det finns all anledning till att tro att den inte användes av den syriska armén, utan av oppositionen, för att provocera fram ett ingripande från deras mäktiga utländska beskyddare, vilket skulle vara ett sidospår som gynnar fundamentalisterna» (http://carlnorberg.wordpress.com/2013/09/12/putins-brev-i-new-york-times/).

 

(Anthony J Hilder fra facebook)

The White House and the CIA now admits to delivering guns and other weaponry to the Rebels, and as I understand they are the ones that furnished the weaponry that has killed some 1,400 or more of the Syrian People! Assad is not killing his people. The weaponry is furnished by the Syrian Rebels who have the support of the Obama Administration. With the full support of the Zionazis, The Council On Foreign Relations Klan, Kissinger, Wolfowitz, John Kerry, Skull and Bones, Hitlery Clinton and the Obama Administration. This is the greatest amalgamation of double talkers, double thinkers and criminal cartel the world has ever seen. Anthony J Hilder

 

Syria spørsmålet Dagsnytt 18, 10.september 2013 (hør Gro Holms utsagn tid 0:55:19 uti programmet): http://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv/nnfa56091013/10-09-2013


NRK er betalt av offentligheten for lisenpenger fordi NRK skal tjene offentligheten. Den ensidighet i journalistikk vi har vært vitne til i en årrekke og nu også angående Syria, grenser til ren løgnaktighet. Etter min mening er tiden moden for en klar avslutning av organisasjonen og en total oppløsningen av dette gigantiske misinformasjons- og underholdningsapparat.

 

Det er jo et annet språk enn det vi kjenner fra USA, Putin ber amerikanerne være «forsiktige» med Syria, A plea for Caution from Russia: http://www.nytimes.com/2013/09/12/opinion/putin-plea-for-caution-from-russia-on-syria.html?pagewanted=all&_r=0

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response