Skarpskyttere på Maidanplassen i Kiev1 min read

Now Reading
Skarpskyttere på Maidanplassen i Kiev1 min read

70 politimenn ble bortført. Nå vet vi hvorfor. Uniformene hadde noen bruk for, nemlig skarpskytterne. Men uniformsstøvlene passet ikke, så de måtte bruke sine private sko (se bildet). Hvem var disse menn, skarpskytterne? Hvor kom de fra? De var trenet, de visste hvor de skulle skyte. Det skal trening til å treffe halspulsåren eller et øye. Mange ble drept av kirurgisk nøyaktig skyting. Var de fra en spesialavdeling, men manglet uniformer? Kanskje kom de til og med fra utlandet? For også i 2003 i Venezuela prøvde skarpskyttere gjennom drap av anti-chavez-demonstranter, å sverte Chavez. Dette er en stil og på et lavt nivå som ikke er helt ukjent. Den som vil finne ut av det, må lete etter brukt ammunisjon som det sikkert ligger mye av rundt på Maidanplassen. For hvor er ammunisjonen produsert?

Foto: http://www.nrk.no/verden/sar-tvil-om-skarpskyttar-teori-1.11586013

»Der er nu en stærkere og stærkere opfattelse af, at det ikke var Janukovitj (den afsatte præsident), der stod bag snigskytterne, men nogen fra den nye koalition,« siger Urmas Paet under samtalen. »Gosh,« svarer Catherine Ashton: »Det er vi nødt til at undersøge. Det fangede jeg ikke. Det er interessant.«

Krypskytterne blir ikke anklaget, selv om de drap på begge sider: http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2637

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6537960/laekket-samtale-kiev-snigskytter-var-angiveligt-hyret-af-protest-ledere/

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response