Skarpskyttere på Maidanplassen i Kiev1 min read

Now Reading
Skarpskyttere på Maidanplassen i Kiev1 min read

70 politimenn ble bortført. Nå vet vi hvorfor. Uniformene hadde noen bruk for, nemlig skarpskytterne. Men uniformsstøvlene passet ikke, så de måtte bruke sine private sko (se bildet). Hvem var disse menn, skarpskytterne? Hvor kom de fra? De var trenet, de visste hvor de skulle skyte. Det skal trening til å treffe halspulsåren eller et øye. Mange ble drept av kirurgisk nøyaktig skyting. Var de fra en spesialavdeling, men manglet uniformer? Kanskje kom de til og med fra utlandet? For også i 2003 i Venezuela prøvde skarpskyttere gjennom drap av anti-chavez-demonstranter, å sverte Chavez. Dette er en stil og på et lavt nivå som ikke er helt ukjent. Den som vil finne ut av det, må lete etter brukt ammunisjon som det sikkert ligger mye av rundt på Maidanplassen. For hvor er ammunisjonen produsert?

Foto: http://www.nrk.no/verden/sar-tvil-om-skarpskyttar-teori-1.11586013

»Der er nu en stærkere og stærkere opfattelse af, at det ikke var Janukovitj (den afsatte præsident), der stod bag snigskytterne, men nogen fra den nye koalition,« siger Urmas Paet under samtalen. »Gosh,« svarer Catherine Ashton: »Det er vi nødt til at undersøge. Det fangede jeg ikke. Det er interessant.«

Krypskytterne blir ikke anklaget, selv om de drap på begge sider: http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2637

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6537960/laekket-samtale-kiev-snigskytter-var-angiveligt-hyret-af-protest-ledere/

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response