Dette onde vesen vil regjere verden1 min read

Now Reading
Dette onde vesen vil regjere verden1 min read

Sheik Imran Hosein til muslimene som bor i Frankrike om drapene i Paris

 

«Intelligensen bak dette er den ondeste verden noen gang har sett og noen gang vil se. Dette er en ond kraft som er nådeløs, dette er en ond kraft som ikke nøler med å fortelle berg av løgn. Dette er en ond kraft som ikke nøler med å sette opp falsk flagg-angrep for så å skylde på dere. Dette er det vi har med å gjøre. Dette er en ondskapens kraft som ikke nøler, fordi den skal nå sine mål, å drepe alle mennesker, millioner på millioner og atter millioner må dø. Det bryr ikke ham, denne ondskapens kraft, dette onde vesen, vår islamske eskatologi har allerede lært oss, dette ondskapens vesen vil herske over hele verden» (1:52-3:00).

«The mastermind who is at work, is a mastermind who is more evil that the wolrd has ever known and the world will ever know. This is an evil force which is unscroupolous, this is an evil force which has no problems in telling mountains of lies. This is an evil force which has no problems at all in launching false flags attacs and blaming it on you. This is what you’re dealing with.  This is an evil force which does not mind if, in order to achieve its objectives, all of mankind have to die, millions and millions and millions have to die. It does not matter to him, that evil force, that evil being, our islamic escatology has already told us, that evil being wants to rule the world» (1:52-3:00, vist 577 ganger 14/1-15).

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response