Dette onde vesen vil regjere verden1 min read

Now Reading
Dette onde vesen vil regjere verden1 min read

Sheik Imran Hosein til muslimene som bor i Frankrike om drapene i Paris

 

«Intelligensen bak dette er den ondeste verden noen gang har sett og noen gang vil se. Dette er en ond kraft som er nådeløs, dette er en ond kraft som ikke nøler med å fortelle berg av løgn. Dette er en ond kraft som ikke nøler med å sette opp falsk flagg-angrep for så å skylde på dere. Dette er det vi har med å gjøre. Dette er en ondskapens kraft som ikke nøler, fordi den skal nå sine mål, å drepe alle mennesker, millioner på millioner og atter millioner må dø. Det bryr ikke ham, denne ondskapens kraft, dette onde vesen, vår islamske eskatologi har allerede lært oss, dette ondskapens vesen vil herske over hele verden» (1:52-3:00).

«The mastermind who is at work, is a mastermind who is more evil that the wolrd has ever known and the world will ever know. This is an evil force which is unscroupolous, this is an evil force which has no problems in telling mountains of lies. This is an evil force which has no problems at all in launching false flags attacs and blaming it on you. This is what you’re dealing with.  This is an evil force which does not mind if, in order to achieve its objectives, all of mankind have to die, millions and millions and millions have to die. It does not matter to him, that evil force, that evil being, our islamic escatology has already told us, that evil being wants to rule the world» (1:52-3:00, vist 577 ganger 14/1-15).

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response