One Comment

  • Det står i avisen idag at makta regner med å ha vaksinert hele den voksne befolkningen i løpet av sommeren. Det kommer ikke til å skje, fordi den eneste måten de klarer å vaksinere meg er å svimeslå meg, binde meg fast til en stol og tvangsvaksinere meg.

    Dette kommer til å ende med kamper på dørstokken. Jeg mener ikke bare vaksiner, men alt dritten som nå skjer i vårt vakre land. Vi nordmenn sitter hjemme og gjør så godt vi kan. Og vi kommer til å fortsette å sitte hjemme å ikke gjøre noenting, helt til makta banker på dørene våre og gir oss beskjed om at vi skal tvinges til å ta imot en flyktingfamilie i våre hjem. Eller de banker på døra for å gi beskjed om av ikke lenger eier våre egne eiendommer, alt har blitt overført til staten og vi må leie våre egne hus fra staten.

    Og da smeller det. Da kommer nordmenn til å beskytte sine hjem. Nordmenn er ikke i stand til å gå ut i gatene og protestere, vi er altfor feite, late og bortskjemte. Så vi gjør ingenting før problemene banker på døra vår. Men da smeller det faan meg også. Da er det slutt. Det er veldig lett å se hva som kommer til å skje i Norge de neste 5-10 årene. Først må vi gjennom en tvangsvaksinering. Eller `dugnad` som sosialistene kaller det. Så vil alle norske byer og tettsteder deles i to, vi kommer til å ha hvite byer og hvite nabolag. Og svarte byer og svarte nabolag. Også bygger problemene seg opp og vi får en borgerkrig utenfor døra vår. Så først tvang, så segregering og til slutt borgerkrig. Det blir oss nordmenn mot utlendinger og våre egne myndigheter. Eller, det blir faktisk oss nordmenn mot utlendinger, våre egne myndigheter og nordmenn. Det er altfor mange treskaller i dette landet som gjør hva som helst for å knuse sitt eget land og folk. Disse selvhatende hippie-kommunist-sosialist-jævlene må stoppes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *