Resonance, Beings of Frequency, om wifi og mikrobølger1 min read

Now Reading
Resonance, Beings of Frequency, om wifi og mikrobølger1 min read

En bemerkelsesverdig tankefull og god dokumentar fra 2015 om frekvens, om hva wifi og mikrobølgestråling og forstyrrede magnetfelt kan ha for slags konsekvenser. Mang en godt vitenskapelig skolert fagmann med god arbeidsdisiplin og ærlighetssans hvis interesse først og fremst er sannheten, blir intervjuet. Begrunnede synspunkter om hvordan fugler, insekter og dyr reagerer på stråling fra mobiltelefonmaster blir presentert.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response