Israel, hate only and lack of intelligence2 min read

Now Reading
Israel, hate only and lack of intelligence2 min read

De siste drap ved Gazastripen er beviset for at Israelers hat til Palestinerne er drivkraften, ikke intelligens. En stat som har hatet i sin midte, er en «rogue state», mislykket. De bruker militære skarpskyttere som på sikker avstand dreper menn, kvinner og barn. Det er ikke til å tro. Den 15. mai 2018 ble 58 mennesker drept og 1360 såret (tall fra FN, pr 15.mai 2018).

se også: https://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_state

Kåre Willoch

Fra Steigan.no: Israels politikk får store deler av verden til å vende seg mot dem, advarer tidligere statsminister Kåre Willoch. Behandlingen av menneskene i Gaza har vært en katastrofe i lang tid, sier han. Det er Dagsavisen som skriver dette. Avisa skriver videre:

– Israels oppførsel får ikke bare arabiske folk og stater til å gå mot dem, det store flertallet av medlemslandene i FN er mot dette. Israel bør dessuten merke seg at svært viktige verdensmakter som Kina og Russland er mot den opptreden de nå gjennomfører, sier Willoch. Både Russland og Kina har oppfordret Israel til å beherske seg og uttrykt bekymring for den harde voldsbruken fra israelsk side overfor ubevæpnede palestinske demonstranter på Gazastripen. Russland og Kina er vanligvis forsiktige med å kritisere det som kan anses som innenrikspolitiske forhold i andre land. Også flere europeiske land har kommet med kritikk. Frankrikes president Emmanuel Macron har gått lengst i å kraftig fordømme Israel. Sør-Afrika har kalt hjem sin ambassadør fra landet og Tyrkia har kalt hjem sine ambassadører fra både Israel og USA.

se også: https://steigan.no/2018/05/israel-forer-en-kurs-mot-katastrofe-ogsa-for-seg-selv/

 

Påfallende: Et lite land som viser en brutalitet som savner sidestykke. Selv om dette land åpenbart har et ekstremt behov for sikkerhet og har verdens største tetthet av «security companies»,  ser det ut til at det IKKE er deres intelligens som har smittet over på Israels statsapparatet, men deres redsel og angst. Dette passer også sammen med det som i årenes løp har vist seg som deres kjennemerke, nemlig feighet. De viser seg bare i offentligheten hvis de er fullstendig sikre på å ha overmakten.

«Israel har nådd det absolutte bunnmål i moralsk forfall.»

 

Hør innlegg fra PM Elly Thornberry, i det engelske parlament

Many of them shot in the back…

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response