Tørken i California er konstruert5 min read

Now Reading
Tørken i California er konstruert5 min read

Fra boken New Manhattan Project av Peter Kirby

 

Det samme miljø som har makten i FN er de som står bak manipulasjon av været. Å forandre været for å bruke det som politisk pressmiddel er et fag som har hatt sin utvikling etter Andre Verdenskrig. Et sentralt sted for dette var firmaet General Electrics (se boken, A New Manhattan Project av Peter Kirby) med de samme forskermiljø som utviklet atom- og hydrogenbomben. De har kommet langt i sitt arbeide med å misbruke været til fordel for egne politiske ideer. Det er disse som står bak den årelange nåværende tørke i California, hvor de som forberedelser for dette bl.a. har misbrukt Afrikanske land for sine forstudier. Les utdrag på norsk av Sharon Schloss’ artikkel om Californias kunstig skapte tørke.

 

En konstruert tørke

Sharon Schloss skriver bl.a. i sin artikkel: Ser man på satellittbildet fra NOAA hver dag, kan man se den åpenbare blokkering av regnbærende skyer fra å komme inn på vestkysten. Hele kysten har hatt redusert nedbør, men California synes å være hovedmål for en konstruert tørke. California produserer mer økologiske matvarer enn noen annen stat i landet, per nyere USDA-statistikk. Bioteknologiske selskaper, som Monsanto, som ønsker å kontrollere verdens matforsyning, har også investert i klimaforskning og klimateknikk.

«Monsanto purchased the weather data company, The Climate Corporation a few months ago, further implicating the agribusiness giant in this weather war.»

Monsanto kjøpte værdata selskapet, The Climate Corporation for noen måneder siden, for å få med denne landbruksgigant med i værkrigen. Ved å kontrollere nedbør, kan de få ytterligere kvelertak på råvaremarkedet. Ved å forurense jorda med aluminium og endre pH-verdiene, kan de tvinge GMO-frø patentert for å tåle tørke og sur jord til bønder som ikke lenger kan dyrke naturlige matvarer. Afrika har vært offer for disse taktikkene i flere tiår, og det ser ut til at California er neste. Det er ingen tilfeldighet at Bill Gates er verdens største aksjonær i Monsantoaksjer, med 500.000 aksjer, og er en investor og talsmann for bruk av værmanipulasjon, geoengineering.

National Oceanic and Atmospheric Administration http://www.noaa.gov/

Selv om det virker merkverdig at noen bevisst ville lage en tørke, må vi vurdere hvem som har værmodifiseringsteknologi og hvorfor de ville bruke det. Men det er klart at det ikke er brukt til å tjene andre enn den herskende elite (i USA). Forbindelser mellom eliten, GMO-pusherne og klimatmanipulasjon er iøyenfallende. Vi kan ikke engang få en pålitelig værmelding fra Weather Channel, lenger. Chemtrails er referert til som «høye skyer» og geoengineered himmelen kalles «delvis skyet» eller «disig.» Vi ser varslene av tunge chemtrail og aerosoler på skydager som sier at vi har ekstremt høy luftfuktighet (90-100%), men en 0% sjanse for regn.

Skysåing metode for regnvær

På dager med en reell sjanse for regn i Los Angeles, forårsaker kjemtrailspraying en oppløsende effekt på skyene slik at de kommer fra hverandre og muligheten for regn blir ødelagt.

Den mest klare grunnen til at vi sannsynligvis ikke kan få en reell prognose fra vanlige værmedier, er at E.L. Rothschild LLC eier en eierandel på 70% i Weather Central, selskapet som leverer værdata til alle store medier. Det er noen meteorologer som kaller chemtrails hva de er, som Scott Stevens, en tidligere vær-mann i TV og eier av weatherwars.info og Kevin Martin av The Weather Space (theweatherspace.com), et nettsted med en nøyaktig chemtrail prognose. De er imidlertid i mindretallet og får litt finansiering og ingen tv-eksponering.

California tørke er alt annet enn naturlig. Hele regntiden er blitt ødelagt av geoengineering for de siste årene, og det er intet mysterium hvorfor. Man trenger bare å se på den daglige kjemtrailspraying for å forstå at noe ikke er riktig i atmosfæren. De patenter til å lage og undertrykke regn har vært tilgjengelig for årtier. USA brukte skysåing i Vietnam-krigen i Project Popeye for å drukne ut fiendens forsyningslinjer. Kina brukte regnundertrykkelse for å stoppe regnet for den olympiske åpningsseremonien i 2008 og var veldig offentlig om det. Det er ingen hemmelighet at denne teknologio er tilgjengelig, og det er ingen overraskelse at de som eier den misbruker den.

Om California tørken, fra feb 2018

Så hva kan den gjennomsnittlige personen gjøre? Boikott GMO, fortell alle du kjenner om chemtrails og bidra til å bryte stillheten. Geoengineering-problemet er for stort til å bli marginalisert og vår overlevelse som art kan avhenge av våre handlinger i dag. Mennesker som åpenbart ser det som foregår i luften, har blitt ansett som gale konspirasjonsteoretikere, men det er ingen teori lenger. Beviset er tilgjengelig at disse operasjonene skjer, og bare gjennom å nå en kritisk masse av bevissthet kan dette forgiftning av våre luft, mat og vann, og denne ødeleggelsen av vårt klima bli stoppet (oversatt av en venn og bruk av google).

Utdrag av artikkel av Sharon Schloss, se lenke til fullstendig artikkel på engelsk:

Den varme vi opplever i Europa, Asia og USA er fabrikert, men selges som global oppvarming, da de miljøene som gjør dette har andre ting de vil skyve inn under samme teppet. Som f.eks. metallspraying av alle NATOmedlemmers himmelvelv, slik at alle Europas borgere får aluminiumsinnhold i sitt blod. Det er altså Ikke klimaet som er viktig, men metallene aluminium og barium i nanostørrelse. Hvorfor nanostørrelse? Jo, blant annet fordi vi ikke ser dette med egne øyne. Det er usynlig for oss. Mange av oss tror at de vi ikke ser, finnes ikke. Faschistene gjøre alt for å få fotfeste.

To aktivister og tenkere som har lagt ned veto mot påstanden om global oppvarming er kanadieren Tim Ball og engelskmannen Lord Christopher Monckton, 3rd Viscount Monckton of Brenchley.

Her forteller Lord Monckton (født 1952) om FNs bruk av klimasvindelen og deres forsøk på å bli en faschistisk verdensregjering (fra 2015):

 

Her forteller den pensjonert professor Dr. Tim Ball (født 1938) fra Kanada om How climate alarmists deceive the public: https://www.youtube.com/watch?v=6Hqe0CbJX8k

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response