Han kom ut fra skapet8 min read

Now Reading
Han kom ut fra skapet8 min read

Han  kom ut fra skapet, hvor kommer han til å gå?

Jeg tror ikke mine egne øyne. Her blir den lokale dagsavis brukt til å profilere enkeltmenneskers seksuelle  legning. Til og med på første side. Deres unnskyldning kan være at dette hadde de nok ikke gjort på julaften, men gjorde det nå mens mange allerede var på ferie. Hva kan bakgrunnen vel være for slikt? Vi som har noen år på baken har blitt oppdradd til å lukke døren når vi går inn et sted. Etterhvert har vi innsett hva grunnen er til det, da det ellers kan bli gjennomtrekk. Det betyr ganske enkelt at forskjellen mellom ute og inne blir visket bort, kanskje i et av  gjørende øyeblikk. For det er i ethvert menneskets indre at dets integritet blir utviklet og oppbevart. Det er dette det dreier seg om. Om vedkommende er homofil eller ikke, spiller absolutt ingen rolle. Ikke en eneste tøddel. Men det finnes en del homofile som ønsker å spre budskapet vidt og brett. De ønsker å brette ut sin legning rett i ansiktene på folk. Hvorfor vil de det? Jo, det vil de fordi noen har fortalt dem at de skal de gjøre. At en tidligere Arbeiderpartiavis (nåværende eier er konsernet Amedia med ca 62 lokalaviser) trykker de homofile til sitt bryst har ingenting med frihet, likhet og brorskap å gjøre, men med det som alltid har levd som en undertone i arbeiderbevegelsens ledelse, nemlig globalisme og brutal undertrykkelse. At Leo Trotskij fikk oppholde seg i Norge etter den russiske revolusjon henger sammen med dette. Han var en talsmann og utøver av det mest brutale vi skjeldent har sett i historien. Han var en åndelig slektning til Arbeiderpartiets bakmenn.

 

 

Totalitær ideologi

Dette diktaturets tyranni de i 1917 ville etablere i Russland, er det som den norske avlegger av det samme miljø, nå er iferd med å  virkeligjøre i Norge. Amedia og lokalavisene er deres barn. Alexis Lundh, leder i Heltfri.net, er som mange av oss, opptatt av frihet. Han skriver om Prideopptoget i Oslo:

Kronikk, NRK, ideologi på villspor av Alexi Lundh, juni 2018

«Totalitær ideologi, Regnbueflagget vaier over alt. Rådhus, butikkjeder, kollektivtransport og til og med en barnehage heiser flagget. I utgangspunktet for å hylle kjærligheten. Men under overflaten ligger en ideologi som bærer galt av sted. Og ideologien kan være ganske totalitær, styrt av «er du ikke med oss, er du mot oss»-prinsippet. Jeg skriver dette fordi jeg er for det gode. Jeg er for kjærligheten. For mennesket. For de gode relasjonene der vi kan være virkelig frie, med relasjoner preget av trofasthet, respekt og trygghet. »

Lundh aner den totalitære ideologi som ligger bak. Det er den det dreier seg om, også når budskap som de skilter med å hylle kjærligheten, som nettopp de færreste vil være uenige i, blir båret frem med store bokstaver. Det er når disse folkene får innpass i barne- og ungdomsskolene, bibliotekene og barnehavene, vi skjønner at de har både motiver, målsetting og en strategi. Hva vil de gjøre med våre barn og unge? De vil gjøre det de kan for å få barn og unge inn i de samme villfarelser de selv må leve med. De vil svekke våre barn- og unges kjønnsidentitet, og jage dem inn i forvirringen, gutt eller jente, gjerne før puberteten setter inn. De vil lokke så mange de kan til kjønnsoperasjoner og medikamentell behandling med hormoner. Vi vet at mange førpubertære barn ennå ikke vet hva de er, selvfølgelig nok. Dette utnytter de identitetsløse og forvillede skapninger, hvis vi tillater dem det. Det er viktig å si ifra at dette er en ukultur.

En av vår lokalavis’ abonnenter skriver høflig i et leserinnlegg at håndballspilleren kanskje gikk for langt. Jeg ser at også lokalavisens redaktør hjalp til slik at den homofile mann fikk handlingskraft. Hvis redaktøren ikke visste hva han bidro til, er han ihvertfall på glattisen, men det har jeg vanskelig for å tro. Mye tyder på at også han representerer marxistenes Frankfurterskole og dens strategi for å bryte ned det vestlige, kristne samfunn. Fordi han nettopp står bak avisens egen forside. Så Svein Ivar har helt rett, Sindre skulle holdt dette for seg selv og sine og ikke gå ut i avisen. Det var et misbruk av ham som jeg tviler på han aner rekkevidden av. Men flere som har stått rundt ham og har båret ved til dette bålet, vet mere om hva dette skal brukes til. Ideen er enkel; man skal gå løs på det innerste og mest bærende i våre kristne samfunnsliv, nemlig familien. Familien skal oppløses. Og hittil har de gjort mye, fordi de sitter sentralt innenfor statsmakten. Frankfurterskolen har formulert marxistenes hellige mål; ødelegg familien, ødelegg privat eiendom, ødelegg religion og ødelegg nasjonen. Familien står først.

 

 

Marxistene og venstre-ekstreme

Eskil Pedersen, erklært homofil, styreformann i Antirasistisk Senter, nestleder er den jødiske rabbi Ervin Kohn.

Dette oppnåes hvis man klarer å drive jentene bort fra interessen for gutter, guttenes interesse for jenter, og hvis man klarer å splitte mann og kone. Splitt og hersk-folket sitter aldri stille, man arbeider på dette kontinuerlig, det bør understrekes, for vi tror ikke det umiddelbart. Hele skilsmissekulturen er deres verk, men også abortkulturen; en desimering av de vestlige lands egen befolkning under overskriften frihet. Og klarte de ikke å splitte forholdet mellom mann og kvinne, ja, da konsentrerte de seg om å ødelegge en gutts forhold til seg selv som mannlig, og selvfølgelig også en jentes forhold til seg selv som kvinnelig. Dette kalles også kulturmarxisme og kjennetegnes av en omfattende bruk av løgn, men også av brutalitet; når en ærlig leser ytrer sin mening, slår normalt straks marxistenes fotfolk til (I Norge er deres sentrum Antirasistisk Senter). De går langt og gjerne lenger enn langt for å skremme og terrorisere folk med andre meninger enn dem. De lokker høylytt med kjærlighet, frihet og kamp mot rasisme, mens de i det skjulte når ingen ser det, utøver tvang, vold og terrorisering. Dette var slik også i Tyskland etter revolusjonen i Russland i 1917, da marxistene strømmet inn i Berlin og Muenchen og forsøkte å lage opptøyer. De har ikke forandret hverken seg eller sin strategi siden dengang. I USA heter de Antifa, mens bevegelsen også går under navn som venstre-ekstreme, liberale eller neoconservative. De synes å ha sitt åndelige sentrum i foreningen Council on Foreign Relations. Vi vet hvor nært knyttet både Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg, men også Erna Solberg har vært til denne gruppe. Arbeiderbevegelsens ledere liker ikke Donald Trump.

Om de svenske antirasister, fra svenske avisen Expressen; «maskerade, arga, anarkist-feminister», rosa svarta blocket:  https://www.expressen.se/nyheter/det-okanda-hotet-mot-sveriges-prideparader/

 

Familien i grus

Fortellertime i et bibliotek med mannedame i California, USA

De som har falt for dette, har i årenes løp blitt gjort myke og klare for å falle. De har ofret seg for sitt eget «skjeve» ego istedenfor for et liv med familie. Siden vil de ha alle til å velge det de selv har valgt, men særlig barn og unge som er lett påvirkelige. Det er derfor de vil ut på propagandaturer i barnehager og barne- og ungdomsskoler. Prideparadene skal skape den nødvendige oppmerksomhet, NRK og riksavisene (VG, Aftenposten, Dagbladet og Dagens Næringsliv) som også er i det samme miljøes makt, gjør resten. For de har store ressurser bak seg, det ser vi gjennom de mange betalte prideparade-deltagere som kom reisende hit til våre småbyer for å delta, men også at våre både lokale og stortingspolitikere deltar. Pridefolkets bakmenn har som endelige mål å styrte familien i grus.

 

 

 

Trump og de venstre-ekstreme

Protester i London juli 2018 mot Donald Trumps besøk i London.

Donald Trump har tatt ibruk liberalistenes og neoconservatives metode nummer en, løgnen; han bruker deres egne metoder mot dem, og se; det liker de ikke det aller minste. Han lyver så heftig at de verken aner hvor han befinner seg eller hva han har tenkt å gjøre. Dette gjør de rødglødende av raseri. Nå viser også han at han akter å gå etter den mektige pedofile bevegelse i USA, som har sitt arnested midt i det samme miljø. Så er de ikke bare sinte, men også engstelige og redde. På fotoet fra London ser vi tydelig hvem som samler sine tropper for å ta ham, her ligger mye brutalitet i luften, det den enkelte kanskje hadde av egen integritet har blitt forvandlet til noe simpelt og vulgært…og deres makt skal ikke undervurderes…de har majoriteten av avisene og media i sin makt, i Norge først og fremst riksavisene og NRK, men også lokalavisene (amedia og agderposten medier) blir misbrukt til å spre usannheter og forsøk på å villede folk. Det betyr at det vi leser, ser og hører (radio) fra den kanten, kan være den rene propaganda. Propaganda og løgn brukes særlig om kriger og deres bakgrunn (ISIS, Syria og Jemen) om Israel og Likud, om Ukraina og Russland, om islam og innvandring. Men også hendelser som ville vært korrekt å meddele den vitebegjærlige lesende, hørende og tv-tittende befolkning blir rett og slett utelatt, som om en avgjørelse ble tatt på et sentralt sted. Dette kalles politisk korrekt informasjon og var også i 30-årene et initiativ i den russiske marxistiske revolusjons kjølvann. Bare den som vet at det forholder seg slik i offentligheten, kan søke et bredt og omfattende informativt grunnlag.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response