Britiske soldater (SAS, Special Air Service) i Libya1 min read

Now Reading
Britiske soldater (SAS, Special Air Service) i Libya1 min read

En privat hær, må være fint å ha.

Blackwater er en slik. Når de gå over streken, er det lettvint å ta dem for retten. Da er det ikke USA som har ansvaret, men de selv. Dette var nok hovedgrunnen til at USA tillot en slik juridisk konstruksjon og muliggjorde Blackwaters tilstedeværelse i Irak…. Og Blackwater gikk mange ganger over streken, mens det media formidlet var at de hadde selv skylden, ikke USA…..de var jo ikke amerikanske soldater…..

SAS – Special Air Service

Likedan med Storbritannias SAS. Nå er de like godt utleid til Quatar som setter de inn i Libya. Sier anonyme kilder. Hvorfor det? Hvorfor ville de ikke sende dem under eget navn, som SAS fra Storbritannia? Ville de ikke ha ansvaret for dette? Men Storbritannia vil være med på det alikevel? Jeg mener at noen her taler med dobbelt tunge…

Det betyr at de har mål de vil nå, som de ikke taler om….

Al Jazeera video av det er britiske spesialsoldater (SAS):

http://www.youtube.com/watch?v=7On6uKaabKw&feature=player_embedded#at=129

Jan Egeland forsvarer og kommenterer: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4137349.ece

Jeg gleder meg over at han støtter AU (Afrikanske Union)’s meglingsforsøk og håper at så mange stemmer som mulig bidrar til at bombingen stopper….Vi har ingen slike styrker der ute, sa en talsmann for det britiske forsvarsdepartementet etter å ha blitt konfrontert med påstandene.

Skrevet 2011

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response