Ingunn Sigurdsdatter vedr. FN’s Agenda 21 og Agenda 20301 min read

Now Reading
Ingunn Sigurdsdatter vedr. FN’s Agenda 21 og Agenda 20301 min read

«Informasjonsvideo fra Ingunn Sigurdsdatter vedr. FN’s Agenda 21 og Agenda 2030. Ingunn oppsummerer på en veldig god måte hva som skjer, hva som planlegges og allerede tilrettelegges rundt om i hele samfunnet, for å forberede den formelle innførelsen av det antatt mest blodtotalitære fascistiske slakteri av et teknokratisk styrt samfunnssystem som noen gang har vært på tegnebrettet i menneskehetens historie, » skriver Gråbein på Norgesaksjonen (toppfoto, se her).

 

Se også Pål Gråbeins betydningsfulle arbeide, Norgesaksjonen, her.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response