Ingunn Sigurdsdatter vedr. FN’s Agenda 21 og Agenda 20301 min read

Now Reading
Ingunn Sigurdsdatter vedr. FN’s Agenda 21 og Agenda 20301 min read

«Informasjonsvideo fra Ingunn Sigurdsdatter vedr. FN’s Agenda 21 og Agenda 2030. Ingunn oppsummerer på en veldig god måte hva som skjer, hva som planlegges og allerede tilrettelegges rundt om i hele samfunnet, for å forberede den formelle innførelsen av det antatt mest blodtotalitære fascistiske slakteri av et teknokratisk styrt samfunnssystem som noen gang har vært på tegnebrettet i menneskehetens historie, » skriver Gråbein på Norgesaksjonen (toppfoto, se her).

 

Se også Pål Gråbeins betydningsfulle arbeide, Norgesaksjonen, her.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller send til konto 9722 17 58963, med takk for all støtte.
Comments
Leave a response

Leave a Response