Mahathir Bin Mohamad, intervju fra Hardtalk i BBC oktober 20181 min read

Now Reading
Mahathir Bin Mohamad, intervju fra Hardtalk i BBC oktober 20181 min read

Mahathir Bin Mohamad, Malaysias statsleder, født 1925, har alltid sagt tydelig hva han mener. Dette har nok også ført hevnaksjoner med seg. Her er et intervju fra Hardtalk i BBC.

Malaysian PM says Jews are responsible for Troubles in the Middle East – causes furore in Australia!

[Also think about the weird things that have happened to Malaysian airlines in recent years! The Jews detest the Malaysians because they are mostly Muslims, and Malaysia has 200 million people! This is why whites must not be fooled into thinking we have enemies. If we stood firmly against the Jews, we’d have billions of supporters in the non-white world. Never listen to a Jews’ «advice” to white people.

BTW, the Malaysian PM calls himself “a proud anti-semite”. If only whites can begin having the same attitude, instead of crawling on their hands and knees to the Jews.

What is also excellent is that the PM does not buy into the lie about how many Jews were killed during the mythical WW2 holocaust.

A South African supporter in Australia sent me this saying that these statements caused a furore in Australia. Whites need to stop being weak wusses over this Jew nonsense. It shows you how clearly whites are firmly locked into Jewish money control. Its ridiculous. Start thinking like a white man for goodness sakes. Jan]

Hentet fra denne siden: http://historyreviewed.com/?p=9939&fbclid=IwAR1DNFFc850b-yhxd487rvk9Jk6u9mCrgrggz-GSigjgj0g5Jxnq4J4plqg

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response