Legemidler for psykiatriske diagnoser1 min read

Now Reading
Legemidler for psykiatriske diagnoser1 min read

Legemidlene innen psykiatrien har lenge vært beryktet, men når skal vi bremse opp forbruket av denne ødeleggende giften og utvikle andre metoder for pleie og helbredelse av sjelelige ubalanse og sykdommer? Er det så ille som denne dokumentaren formidler? Er dette en slags organiserte kriminalitet som skjer i Norge hver eneste dag på barnevernsinstitusjoner, psykiatriske institusjoner, og har også fastlegene med det å gjøre? Blir  diagnosene bipolar, ADHD og andre nyere diagnoser fordelt med rund hånd pga omsetningsforventninger?

«ADHD, eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er allestedsnærværende i det amerikanske klasserommet, det er liten debatt om det. Ifølge CDC-statistikk fra 2012 var 11 prosent av barn mellom 4 og 17 år diagnostisert med ADHD på et tidspunkt. Med over seks millioner barn diagnostisert, er det klart man spør seg om denne tilstanden virkelig et reelt problem?»

Sitat fra artikkel: http://ehealthmagz.com/2018/07/12/adhd-is-a-fake-disease-invented-by-big-pharma-to-drug-children-for-profit/?fbclid=IwAR2t41pxsVJ4j2BFb53aiYY4zrhltIiagDhiWnBBeMr5qNDJFeaEr3x1Xpc

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, det bør deles ofte og lenge, mellom alle; det virker velsignende og varmende, derfor bør vi øve å være snille med hverandre; da det virker magisk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response