Legemidler for psykiatriske diagnoser

Legemidlene innen psykiatrien har lenge vært beryktet, men når skal vi bremse opp forbruket av denne ødeleggende giften og utvikle andre metoder for pleie og helbredelse av sjelelige ubalanse og sykdommer? Er det så ille som denne dokumentaren formidler? Er dette en slags organiserte kriminalitet som skjer i Norge hver eneste dag på barnevernsinstitusjoner, psykiatriske institusjoner, og har også fastlegene med det å gjøre? Blir  diagnosene bipolar, ADHD og andre nyere diagnoser fordelt med rund hånd pga omsetningsforventninger?

«ADHD, eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er allestedsnærværende i det amerikanske klasserommet, det er liten debatt om det. Ifølge CDC-statistikk fra 2012 var 11 prosent av barn mellom 4 og 17 år diagnostisert med ADHD på et tidspunkt. Med over seks millioner barn diagnostisert, er det klart man spør seg om denne tilstanden virkelig et reelt problem?»

Sitat fra artikkel: http://ehealthmagz.com/2018/07/12/adhd-is-a-fake-disease-invented-by-big-pharma-to-drug-children-for-profit/?fbclid=IwAR2t41pxsVJ4j2BFb53aiYY4zrhltIiagDhiWnBBeMr5qNDJFeaEr3x1Xpc

 

Dette innlegget ble publisert i samfunn og politikk og merket med , . Bokmerk permalenken.