Legemidler for psykiatriske diagnoser1 min read

Now Reading
Legemidler for psykiatriske diagnoser1 min read

Legemidlene innen psykiatrien har lenge vært beryktet, men når skal vi bremse opp forbruket av denne ødeleggende giften og utvikle andre metoder for pleie og helbredelse av sjelelige ubalanse og sykdommer? Er det så ille som denne dokumentaren formidler? Er dette en slags organiserte kriminalitet som skjer i Norge hver eneste dag på barnevernsinstitusjoner, psykiatriske institusjoner, og har også fastlegene med det å gjøre? Blir  diagnosene bipolar, ADHD og andre nyere diagnoser fordelt med rund hånd pga omsetningsforventninger?

«ADHD, eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er allestedsnærværende i det amerikanske klasserommet, det er liten debatt om det. Ifølge CDC-statistikk fra 2012 var 11 prosent av barn mellom 4 og 17 år diagnostisert med ADHD på et tidspunkt. Med over seks millioner barn diagnostisert, er det klart man spør seg om denne tilstanden virkelig et reelt problem?»

Sitat fra artikkel: http://ehealthmagz.com/2018/07/12/adhd-is-a-fake-disease-invented-by-big-pharma-to-drug-children-for-profit/?fbclid=IwAR2t41pxsVJ4j2BFb53aiYY4zrhltIiagDhiWnBBeMr5qNDJFeaEr3x1Xpc

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response