Let me tell you something bout the space station, it’s only really there in your imagination1 min read

Now Reading
Let me tell you something bout the space station, it’s only really there in your imagination1 min read

Et morsomt bidrag av UK artist Alex Micheal som berører diskusjonene om NASAs måne- og marsreisene også skal ha skjedd i virkeligheten eller om verdens publikum regelrett ble rundlurt opp i stry av (erfarne) løgnere? Har vi tilfeldigvis blitt vitne til at et budskap som er bygget på løgn, plutselig ble hele filmbransjens løgn?

Den som satser alt på ett kort, slik NASA gjorde, risikerer også miste alt på samme kort. Er det dette vi ser komme nå? Tilbakeslaget, rekylen? «I mer presise fysiske lover, er den tilbakevirkende kraften lik den kraften som prosjektilet blir skutt ut med. » Kanskje kommer det til å bli opprivende tøfft for både Hollywood og NASA? Og ikke minst, også for en mengde TV-stasjoner, riksaviser og begeistrede tilhengere som vår egen romfartsspesialist Erik Tandberg. Kanskje så vi her også starten på filmbransjens endelikt?

Det er rart med det, en god melodi kan løfte opp den tekstlige sarkasme og ironi til et nytt nivå: Den fullstendige tekst finnes på youtube, Flat Earth Man https://www.youtube.com/watch?v=BJZ9sqvH9dY&t=236s

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response