Now Reading
Let me tell you something bout the space station, it’s only really there in your imagination


Let me tell you something bout the space station, it’s only really there in your imagination

Et morsomt bidrag av UK artist Alex Micheal som berører diskusjonene om NASAs måne- og marsreisene også skal ha skjedd i virkeligheten eller om verdens publikum regelrett ble rundlurt opp i stry av (erfarne) løgnere? Har vi tilfeldigvis blitt vitne til at et budskap som er bygget på løgn, plutselig ble hele filmbransjens løgn?

Den som satser alt på ett kort, slik NASA gjorde, risikerer også miste alt på samme kort. Er det dette vi ser komme nå? Tilbakeslaget, rekylen? «I mer presise fysiske lover, er den tilbakevirkende kraften lik den kraften som prosjektilet blir skutt ut med. » Kanskje kommer det til å bli opprivende tøfft for både Hollywood og NASA? Og ikke minst, også for en mengde TV-stasjoner, riksaviser og begeistrede tilhengere som vår egen romfartsspesialist Erik Tandberg. Kanskje så vi her også starten på filmbransjens endelikt?

Det er rart med det, en god melodi kan løfte opp den tekstlige sarkasme og ironi til et nytt nivå: Den fullstendige tekst finnes på youtube, Flat Earth Man https://www.youtube.com/watch?v=BJZ9sqvH9dY&t=236s

About The Author
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: paypal.me/sveningejohansen
Comments
Leave a response

Leave a Response