Let me tell you something bout the space station, it’s only really there in your imagination1 min read

Now Reading
Let me tell you something bout the space station, it’s only really there in your imagination1 min read

Et morsomt bidrag av UK artist Alex Micheal som berører diskusjonene om NASAs måne- og marsreisene også skal ha skjedd i virkeligheten eller om verdens publikum regelrett ble rundlurt opp i stry av (erfarne) løgnere? Har vi tilfeldigvis blitt vitne til at et budskap som er bygget på løgn, plutselig ble hele filmbransjens løgn?

Den som satser alt på ett kort, slik NASA gjorde, risikerer også miste alt på samme kort. Er det dette vi ser komme nå? Tilbakeslaget, rekylen? «I mer presise fysiske lover, er den tilbakevirkende kraften lik den kraften som prosjektilet blir skutt ut med. » Kanskje kommer det til å bli opprivende tøfft for både Hollywood og NASA? Og ikke minst, også for en mengde TV-stasjoner, riksaviser og begeistrede tilhengere som vår egen romfartsspesialist Erik Tandberg. Kanskje så vi her også starten på filmbransjens endelikt?

Det er rart med det, en god melodi kan løfte opp den tekstlige sarkasme og ironi til et nytt nivå: Den fullstendige tekst finnes på youtube, Flat Earth Man https://www.youtube.com/watch?v=BJZ9sqvH9dY&t=236s

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response