Benjamin Netanjahu, en løgner2 min read

Now Reading
Benjamin Netanjahu, en løgner2 min read

 

Netanjahu i Oman feb 2019

Vi vet at alle rikspolitikere har kommet så langt som de har, fordi de lyver. De kan lyve på direkten så fort at ingen merker at det er løgn. De kan lyve så glatt på sparken, at omgivelsene oppfatter det som den reneste saliggjørende sannhet. Til og med i dette miljø, et miljø fylt opp til randen av illeluktende omtrentligheter, i denne sannhetens slumområde, langs elver som skulle ha vært landskapets livgivende blodårer, nå fulle av illeluktende plastikkrester, ekskrementer og forurensende søppel, oppdager de at Benjamin Netanjahu er en løgner.

Clayton Swisher bekrev i sin bok, The Truth About Camp David, Joe Lockhart, tidligere White House-talsmann for Bill Clinton, Netanyahu som «en av de mest utfordrende individer overhode, en løgner og en juksemaker. Han kunne åpne munnen sin og du kunne ikke ha tillit til at noe som kom av den, hadde med sannhet å gjøre.»

Det er nyttig å vite at slik er det; vi har med en notorisk løgner å gjøre, en som skal slå politisk mynt på alt han, den polske jøde født Mileikowski, kommer i berøring med. Til og med de merkelige beskyldningene de kommer med at polakkene er antisemitter, virker som å være del av en større planlagte politisk psyops (svarte psykologiske operasjoner) med en eller annen obscur målsetting. For det er klart at bevisstheten om det et lite jødiske miljø og deres ekstreme hensikter, begynner å vokse sterkt frem. Kanskje er polakkene bare kroken de henger dette på, slik at det blir synlig.

«Han er typen som ikke bare besøker deg ubuden, men han tar med seg alt skittentøy, tømmer kjøleskapet ditt, urinerer i kjøkkenvasken og løper så plutselig ut av døren og klager over den dårlige service «, skriver journalist Alan Hart.

Det miljø Netanjahu representerer har mange jern i ilden; ikke bare Syria, hvor de for en gangs skyld måtte bite i gresset, men også krigen i Jemen er deres verk. De vil styre med krig og  drap, terror og trusler, slik har de vært fra begynnelsen av, alltid. Deres vedvarende terror og nedslakting av befolkningen i Gaza bekrefter dette.

Om den kommende antisemittisme: http://antisemitism-europe.blogspot.com/2017/05/on-polish-antisemitism.html

Hvis ikke politikk, så Broadway: http://www.alanhart.net/who-and-what-is-the-real-bibi-netanyahu/

Om den patologiske løgner, http://www.redressonline.com/2014/09/binyamin-netanyahu-obnoxious-pathological-liar/

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response