Benjamin Netanjahu, en løgner2 min read

Now Reading
Benjamin Netanjahu, en løgner2 min read

 

Netanjahu i Oman feb 2019

Vi vet at alle rikspolitikere har kommet så langt som de har, fordi de lyver. De kan lyve på direkten så fort at ingen merker at det er løgn. De kan lyve så glatt på sparken, at omgivelsene oppfatter det som den reneste saliggjørende sannhet. Til og med i dette miljø, et miljø fylt opp til randen av illeluktende omtrentligheter, i denne sannhetens slumområde, langs elver som skulle ha vært landskapets livgivende blodårer, nå fulle av illeluktende plastikkrester, ekskrementer og forurensende søppel, oppdager de at Benjamin Netanjahu er en løgner.

Clayton Swisher bekrev i sin bok, The Truth About Camp David, Joe Lockhart, tidligere White House-talsmann for Bill Clinton, Netanyahu som «en av de mest utfordrende individer overhode, en løgner og en juksemaker. Han kunne åpne munnen sin og du kunne ikke ha tillit til at noe som kom av den, hadde med sannhet å gjøre.»

Det er nyttig å vite at slik er det; vi har med en notorisk løgner å gjøre, en som skal slå politisk mynt på alt han, den polske jøde født Mileikowski, kommer i berøring med. Til og med de merkelige beskyldningene de kommer med at polakkene er antisemitter, virker som å være del av en større planlagte politisk psyops (svarte psykologiske operasjoner) med en eller annen obscur målsetting. For det er klart at bevisstheten om det et lite jødiske miljø og deres ekstreme hensikter, begynner å vokse sterkt frem. Kanskje er polakkene bare kroken de henger dette på, slik at det blir synlig.

«Han er typen som ikke bare besøker deg ubuden, men han tar med seg alt skittentøy, tømmer kjøleskapet ditt, urinerer i kjøkkenvasken og løper så plutselig ut av døren og klager over den dårlige service «, skriver journalist Alan Hart.

Det miljø Netanjahu representerer har mange jern i ilden; ikke bare Syria, hvor de for en gangs skyld måtte bite i gresset, men også krigen i Jemen er deres verk. De vil styre med krig og  drap, terror og trusler, slik har de vært fra begynnelsen av, alltid. Deres vedvarende terror og nedslakting av befolkningen i Gaza bekrefter dette.

Om den kommende antisemittisme: http://antisemitism-europe.blogspot.com/2017/05/on-polish-antisemitism.html

Hvis ikke politikk, så Broadway: http://www.alanhart.net/who-and-what-is-the-real-bibi-netanyahu/

Om den patologiske løgner, http://www.redressonline.com/2014/09/binyamin-netanyahu-obnoxious-pathological-liar/

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response