Det regner og er grått og kaldt, det kalles klimaendringer3 min read

Now Reading
Det regner og er grått og kaldt, det kalles klimaendringer3 min read

Ja, se på været…den 16. mai 2019 ble det fylt opp med kunstig dis over Telemark. Svevende slør fylt av metallsalter. Jeg lurte på hva det skulle være godt for. Det samme fortsatte den 17. mai, hele dagen. Jeg noterte meg opptil 20 fly i løpet av dagen som fylte opp med nye utslipp. Idag den 18. mai er det regn, grått og kaldt.

Regnværet og kanskje ekstremvær forberedes, skyene og oss mennesker under dem bestråles med mikrobølger (fra 16. mai 2019).

Jeg liker ikke at vi bestråles med mikrobølger. Ikke i det hele tatt. Og særlig ikke etter jeg hadde lest boken av Örjan Hallberg, Innan bubblan brister. Her forteller han om mikrobølgestrålning og økning av sykdommen kreft, særlig hudkreft. Den som tar alvorlig det som skjer på vårt himmelhvelv, kan med egne øyne slå fast at det er nettopp dette som skjer. 

Himmelhvelvet fylles med kunstig lagde skyslør fylt av metallsalter for å forberede det de kaller klimaendringer, det er FN som står bak dette sammen med norske medhjelpere i Cicero værinstitutt.

Dette er metoden. Gå bak folks rygg, fly langt og høyt over dem, slik at de ikke kan gjøre noe med det, spray himmelen full av giftstoffer, slik at klimaendringene kan bli overtydelige. Olje skal ikke lenger brukes, men elektriske biler og sykler. Strøm skal produseres med vindmøller. Biler og bruk av biler av vanlige folk skal fjernes. Statens Vegvesen med på notene. MDG er de som står foran med AP bak ryggen. AP og Raymond Johansen er nok glade for at de slipper å stå først. Det koster dem ingenting å legge det norske samfunn brakk, med brukket rygg; for den globale verden skal tvinges frem, koste hva det koste vil. Med en verdensregjering, ren faschisme ledet av FN og det miljø om står bak FN. De misbruker været.

Dette kalde regnvær over Telemark med lavt skydekke kom den 18. mai 2019

 

Slik ble været den 18. mai 2019. Når man ser hvordan dette ble forberedt dagene før, et tydelig kunstig regnvær. Er ikke dette et bilde på at også kraftige og sterke vindkast kan lages kunstig? Til og med kuling? De kan bestråle skyene med mikrobølger, de kan varme opp vanndråpene som om de hadde et kjøkken hvor de kan koke sitt giftbrygg. De kan lage flom. Til det bruker de sølvdiodid, for da regner det ekstremt mye og med store dråper. De misbruker jetstrømmene slik at de kan skape stormvind. Dette er det de kaller klima endringer, ekstremklima. Og i spissen for å advare mot ekstremklima i Norge står de løgnaktige i Miljøpartiet De Grønne med Eivind Trædal som kan snakke på inn- og utpust og Lan Marie Nguyen Berg som det vakre ansikt utad, i spissen. Lurer på om de begge vet at de blir misbrukt? På engelsk kalles dette abuse. Det er en meget særegen situasjon. Den løgnaktige påstand om klima blir brukt som hovedgrunn for å skjære ned bilbruk, slutte med bruk av fossiltbrensel og etablere vindmøller til strømproduksjon. Ekstremklima, Eivind Trædal? Men Trædal og Nguyen Berg får godt betalt. Så godt at de har overskudd til å dra til Sverige med bil og kjøpe utvannet svensk kjøttdeig og kyllingfilét. Se dét. Som vi skjønner; det kribler i bena på en Eivind Trædal. Det er miljøaktivister, det. De er globalistene som skal gå først i toget. Men de må nok betale mykje for så lenge å ha løyet så mye for så mange. Ikke med penger, men av sin egen sjels substans.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response