FN, IPCC og klimaforandringene2 min read

Now Reading
FN, IPCC og klimaforandringene2 min read

FN er styrt av marxister. Deres klimakomité IPCC er ansvarlige for et kunstig ekstremklima vi har i Norge idag; flom, storm og tørke. De arbeider for at vi skal få en ekstrem-klima-kurve så bratt at samfunnslivet er truet og den ene verdensregjering som er dem, MÅ ta over styringen av vår verden. Club of Rome er et av deres ansikt utad: «Klimaendringene er den mest presserende globale utfordringen som utgjør en eksistensiell trussel mot menneskeheten.» 

Kunstig skyklokke lagt øverst på himmelhvelvet over Telemark

Patrick Moore

En av grunnleggerne av Greenpeace, Patrick Moore forklarte hvordan frykt og skyld blir misbrukt av de som taler for klimaendringer: «Frykt har blitt brukt gjennom historien for å få kontroll over folks sinn og lommebøker og alt annet, og klimakatastrofen er strengt tatt en fryktkampanje – vel, frykt og skyld – du er redd for at du dreper dine barn fordi du kjører dem i en SUV og slipper ut karbondioksid i atmosfæren. Du føler deg skyldig.«

Regnværet den 27. mai 2019 ble godt forberedt; det er lettere å forandre været i en skyklokke

Newman

Klimaendringer er et bedrageri utviklet som en del av en hemmelig plan lagd av De forente Nasjoner for å undergrave demokratier og overtakelse av verden, har topprådgiveren til Tony Abbott, Australias statsminister, uttalt (2015). Maurice Newman, statsrådgiver for statsministeren, sa at vitenskapen som viser sammenhenger mellom menneskelig aktivitet og oppvarmingsklimatet var feil, men ble brukt som en «krok» av FN for å utvide sin globale kontroll. «Dette handler ikke om fakta eller logikk. Det handler om en ny verdensorden under FNs kontroll,» skrev han i avisen Australian.

Skydekket over skyene lager en klokke over Telemark

Det FN og IPCC hevder er at de «kjemper mot global oppvarming ved å reflektere sollys tilbake i rommet, men risikerer «skremmende» konsekvenser, inkludert tørke og konflikter..» Det de i virkeligheten gjør er å skape kunstige klimakatastrofer som flom, storm og tørke, for den egne makts skyld. De lager katastrofer for andre, slik at de selv skal komme til makten. De ofrer uskyldige menneskers liv og livsverk, for at de selv skal få makt. En egoistisk, hensynsløs og brutale innstilling. I Norge er Cicero Institutt, et privat institutt ved UiO, deres ansikt utad. 


Referanser: Lenker til avisartikler er lagt under fotoene av Patrick Moore og Maurice Newman.
About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response