FN, IPCC og klimaforandringene2 min read

Now Reading
FN, IPCC og klimaforandringene2 min read

FN er styrt av marxister. Deres klimakomité IPCC er ansvarlige for et kunstig ekstremklima vi har i Norge idag; flom, storm og tørke. De arbeider for at vi skal få en ekstrem-klima-kurve så bratt at samfunnslivet er truet og den ene verdensregjering som er dem, MÅ ta over styringen av vår verden. Club of Rome er et av deres ansikt utad: «Klimaendringene er den mest presserende globale utfordringen som utgjør en eksistensiell trussel mot menneskeheten.» 

Kunstig skyklokke lagt øverst på himmelhvelvet over Telemark

Patrick Moore

En av grunnleggerne av Greenpeace, Patrick Moore forklarte hvordan frykt og skyld blir misbrukt av de som taler for klimaendringer: «Frykt har blitt brukt gjennom historien for å få kontroll over folks sinn og lommebøker og alt annet, og klimakatastrofen er strengt tatt en fryktkampanje – vel, frykt og skyld – du er redd for at du dreper dine barn fordi du kjører dem i en SUV og slipper ut karbondioksid i atmosfæren. Du føler deg skyldig.«

Regnværet den 27. mai 2019 ble godt forberedt; det er lettere å forandre været i en skyklokke

Newman

Klimaendringer er et bedrageri utviklet som en del av en hemmelig plan lagd av De forente Nasjoner for å undergrave demokratier og overtakelse av verden, har topprådgiveren til Tony Abbott, Australias statsminister, uttalt (2015). Maurice Newman, statsrådgiver for statsministeren, sa at vitenskapen som viser sammenhenger mellom menneskelig aktivitet og oppvarmingsklimatet var feil, men ble brukt som en «krok» av FN for å utvide sin globale kontroll. «Dette handler ikke om fakta eller logikk. Det handler om en ny verdensorden under FNs kontroll,» skrev han i avisen Australian.

Skydekket over skyene lager en klokke over Telemark

Det FN og IPCC hevder er at de «kjemper mot global oppvarming ved å reflektere sollys tilbake i rommet, men risikerer «skremmende» konsekvenser, inkludert tørke og konflikter..» Det de i virkeligheten gjør er å skape kunstige klimakatastrofer som flom, storm og tørke, for den egne makts skyld. De lager katastrofer for andre, slik at de selv skal komme til makten. De ofrer uskyldige menneskers liv og livsverk, for at de selv skal få makt. En egoistisk, hensynsløs og brutale innstilling. I Norge er Cicero Institutt, et privat institutt ved UiO, deres ansikt utad. 


Referanser: Lenker til avisartikler er lagt under fotoene av Patrick Moore og Maurice Newman.
About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response