Vår vanskelige hverdag og Amazing Polly3 min read

Now Reading
Vår vanskelige hverdag og Amazing Polly3 min read

Amazing Polly, Kanada

En dame som betyr mye for meg er Amazing Polly. Helt på egenhånd har hun i årevis iakttatt løgn og fanteri i stats- og kommuneadministrasjon, særlig i Kanada, men også i USA, Irland og Frankrike. For ikke lang tid siden bestemte hun seg for å begynne sine video-kanal. Kanskje var det kulturmarxisten Justin Trudeau, pr juni 2019 statsminister i Kanada, som fikk glasset til å renne over.  For vi lever i en tid av løgn og forestillelse, særlig innen politikk, men også massivt fra ett miljø som sitter sentralt i FN og i det internasjonale næringsliv. Sett fra kulturmarxistenes ståsted lar folket seg føre og kan lokkes og lures inn i forskjellige slags innhengninger. Det er først og fremst dette media brukes til. Dette vil Amazing Polly gjøre sine lyttere oppmerksomme på, fra sitt ståsted i Kanada.

Hun er våken og intelligent: Selv har hun overrasket meg en rekke ganger med iakttagelser jeg selv ikke så; som jeg i ettertid måtte innrømme var tydelige. Nylig gikk antallet abonnementer av hennes Youtube-kanal over 100 000-streken. I denne anledning takker hun sine abonnenter fra sin egen lille hage.

Amazing Polly ser at vi alle står oppe i en meget dramatisk tid. Men da mange av oss ennå ikke ser de mange oppkonstruerte skalkeskjul, og heller ikke alle de angrep vi blir utsatt for fra et bestemt miljø, har Polly gjort det til sin oppgave å vise sine lyttere hen til akkurat dette; hvor ting holdes skjult, men som man likevel kan finne ut av, hvis man er hardnakket nok. Det er en storslagen oppgave og det Polly bringer betyr mye for mange. For den som finner ut av hvordan tingene henger sammen, likegyldig hvordan det skjedde, kan ikke bli ført bak lyset av maktmenneskene og deres altetende grådighet.

Polly ser lyst på livet og er en meget positiv dame. Hun kjenner også betydningen av å være levende interessert i menneskenes gjøren og laden, selv om mye kan se svart ut til tider.

Hør dette (3:28): «Folk flest er i ferd med å våkne … Vi er i en krig, en ekte krig. Bare fordi det ikke faller bomber, bare fordi det er ikke flyr jagerfly over hodene våre, er vi alikevel invadert, vi står under økonomisk krigføring, vi står under psykologisk krigføring, vi må kjempe på mange fronter akkurat nå;

selvfølgelig er det vanskelig og selvfølgelig er det en kamp. Selvfølgelig blir vi truffet, selvfølgelig er vi splittet i leire, noen har blitt erklært som fiender, og det er synd, og under det hele er det alltid folket mot herskerne.

Det er alltid de vanlige folk, populistene, mot den globalistiske eliten, de som vil ha alt for seg selv. De hadde de teknologiske fordeler, de hadde de økonomiske fordeler, de kjente de rette folkene, og de fikk mange år på seg, de hadde allerede gjort dette i mange år, men nå har vi våknet, de gode nyhetene er at nå har vi reist oss mot dem, nå er vi ikke lenger bare apatiske, nedslåtte og venter, venter på det allersiste kapittel, venter på den allersiste slakt, vi er ikke slik lenger.

Jeg er bare ekte glad for for å være en del av dette, takknemlig, og jeg gleder meg å gå til sengs hver kveld, mellom å jobbe i denne hagen hvor jeg står akkurat nå, noe som gir meg så mye glede, mellom det og det å kunne gjøre forskningen og mitt lille bidrag i denne krigen.»

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response